Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: Periuţa electrică Oral-B D20 - adio tartru!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 388 ori
<b>Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: Periuţa electrică Oral-B D20 - adio tartru!</b>Dentista mea mă bate mereu la cap "să &icirc;mi facă rost" de un set Oral-B cu periuţa electrică şi irigator bucal. Aparent mă va scăpa de tartru mai ceva ca periatul normal. De obicei str&acirc;mb din nas pentru că mi se pare prea mult să dau...

Dentista mea mă bate mereu la cap "să îmi facă rost" de un set Oral-B cu periuţa electrică şi irigator bucal. Aparent mă va scăpa de tartru mai ceva ca periatul normal. De obicei strâmb din nas pentru că mi se pare prea mult să dau 100 de euro pe aşa ceva. Ei bine la Cel.ro, o periuţă de genul costă 279 lei, cu ocazia lui Black Friday.

Produsul are acest preţ după o reducere de 36% şi oferă o acţiune de curăţare 3D. E vorba de o mişcare de pulsaţie şi oscilaţie, care înlătura tartrul de pe gingiile şi dinţii voştri. Recunoaşteţi că mulţi dintre voi nu se periază destul pe dinţi şi se grăbesc, iar pentru asta avem şi un timer pe această periuţă.  Există şi 3 moduri de periaj şi 3 capete speciale.

Am apreciat că acest model are acumulator şi nu trebuie să tot tragem de un fir conectat la priză. Primim şi afişaj al nivelului de încărcare, iar periuţa electrică Oral-B D20 e delicată cu gingiile sângerânde ale celor ce suferă de gingivita sau parodontoza. Vă reamintesc că România e pe ultimul loc în Europa la consumul de pastă de dinţi. Hai să schimbăm percepţia!

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×