Hugo Troll Race 2 Review (Sony Xperia Z5): cel mai uşor endless runner pe care l-am jucat vreodată şi un titlu ultra copilăros (Video)

1.457 ori
<b>Hugo Troll Race 2 Review (Sony Xperia Z5): cel mai uşor endless runner pe care l-am jucat vreodată şi un titlu ultra copilăros (Video)</b>Există endless runnere care sunt veritabile titluri de acţiune, ca Iron Man 3, francize derivate bizar că Lara Croft: Relic Run, dar şi runnere banale, precum cel ce primeşte review mai jos. El se numeşte Hugo Troll Race 2 şi a fost testat pe Sony Xperia

Există endless runnere care sunt veritabile titluri de acţiune, ca Iron Man 3, francize derivate bizar că Lara Croft: Relic Run, dar şi runnere banale, precum cel ce primeşte review mai jos. El se numeşte Hugo Troll Race 2 şi a fost testat pe Sony Xperia Z5.

Un lucru e sigur: acesta este cel mai uşor endless runner pe care l-am jucat vreodată şi e un titlu ultra copilăros. Disponibil gratuit in Play Store, el e plin de ouă de Paşti colorate, pe care trebuie să le adunăm şi e atât de uşor, încât e aproape imposibil să ajungem la game over. Îl controlăm pe Hugo, un troll simpatic din desene animate, care e fugărit de o vrajtoare.

Review Hugo Troll Race 2, prezentat pe telefonul Sony Xperia Z5

Există şi un boss battle copiat din Despicable Me: Minion Rush, în care ne fugăreşte vrăjitoarea şi trebuie să o lovim cu un proiectil pe care îl aruncă spre noi, pur si simplu apasand pe ecran. Alergarea se face pe 3 benzi, uneori chiar 2 şi putem aduna ouă de Paşti, litere ce compun un cuvânt sau powerupuri. Resursele le cheltuim pentru a debloca noi costume pentru Hugo sau noi căruţuri de mână, ele fiind vehiculele principale cu care ne deplasăm. Exista si elicoptere pe care le putem folosi aici.

Controlul e că de obicei bazat pe swipe, în sus pentru a sări peste obstacole, lateral pentru a schimba benzi şi jos pentru a ne lăsa sub un obstacol. Titlul e repetitiv, foarte banal şi oferă zero provocare. Îi acordăm nota 6.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al telefonului îl puteți afla de pe Marketonline.ro.

Review Hugo Troll Race 2, prezentat pe telefonul Sony Xperia Z5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×