Black Friday a trecut, prețurile au rămas; Cele mai bune 2 cameraphone-uri din oferta eMAG

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.141 ori
<b>Black Friday a trecut, prețurile au rămas; Cele mai bune 2 cameraphone-uri din oferta eMAG</b>Iată că suntem deja în "a doua zi de vineri" a acestei săptămâni Black Friday, zi în care unii comercianți își calculează profiturile, în timp ce alții încă se mai află în campanie. Unii dintre aceștia au ales ca evenimentul de reduceri...

Iată că suntem deja în "a doua zi de vineri" a acestei săptămâni Black Friday, zi în care unii comercianți își calculează profiturile, în timp ce alții încă se mai află în campanie. Unii dintre aceștia au ales ca evenimentul de reduceri să dureze doar o zi (eMAG), iar alții cum este cazul lui Orange au decis să aibă o săptămână întreagă de oferte.

Nokia Lumia 1020 la reducere

Din moment ce articolul se referă la eMAG, vom analiza 2 dintre ofertele acestora, vorbim aici despre unele dintre cele mai bune cameraphone-uri de pe piață, Nokia Lumia 1020 și Sony Xperia Z1. Ambele terminale au fost disponibile la prețul de 2.299 lei (Lumia 1020, Xperia Z1) și spre surprinderea noastră, acestea se mai află încă în stoc, la același preț ca și de Black Friday! Ținând cont de faptul că cele 2 smartphone-uri au avut prețuri identice, dacă ne-am lua după calitatea imaginilor și numărul de megapixeli oferiți de fiecare cameră de pe aceste device-uri, câștigătorul ar fi clar Nokia Lumia 1020, dar haideți să vedem mai jos specificațiile ambelor terminale.

 

Nokia Lumia 1020

Sony Xperia Z1

OS

Windows Phone

Android

Rezoluție

41 MP

20.7 MP

Deschidere obiectiv

F/2.2

F/2.0

Dimensiune senzor

1/1.5’’

1/2.3’’

Bliț

LED, XENON

LED

Stabilizare

Optică

Digitală

Buton declanșator

Da

Da

HDR

Nu

Da (8 MP)

Panorama

Da

Da

Preț

2.299 lei

2.299 lei

Așa cum putem observa în tabelul de mai sus, ambele telefoane dispun de cea mai nouă tehnologie în materie de cameră foto, dar în multe privințe Nokia iese cu siguranță în față. Motivul pentru care lumea ar alege Sony Xperia Z1 în schimbul lui Nokia Lumia 1020, s-ar putea datora faptului că Sony vine cu un display mai mare, un panou de 5 inch Full HD, este rezistent la apă și praf, măsoară doar 8.5 mm, dispune de slot de carduri microSD și totodată are un procesor quad-core de 2.2 GHz, spre deosebire de Lumia 1020, ce integrează un display HD de 4.5 inch, un procesor dual-core de 1.5 GHZ, nu dispune de slot pentru carduri și măsoară 10.4 mm în grosime.

Cert e că încă mai puteți comanda cele două telefoane la un preț foarte bun! Voi ce ați alege dintre cele 2 terminale prezentate?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×