HTC va lansa un nou telefon din seria Desire săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.207 ori
<b>HTC va lansa un nou telefon din seria Desire săptămâna viitoare</b>HTC a început să trimită o serie de invitații misterioase la un eveniment organizat săptămâna viitoare și care pare menit să ne ofere un nou telefon din seria Desire. Organizat în China sau Taiwan, evenimentul nu are asociate prea multe detalii...

HTC a început să trimită o serie de invitații misterioase la un eveniment organizat săptămâna viitoare și care pare menit să ne ofere un nou telefon din seria Desire. Organizat în China sau Taiwan, evenimentul nu are asociate prea multe detalii în acest moment.

Atunci când a luat ființă seria Desire, primul model era unul high end, premium, dar în ultimii ani Desire a devenit o serie de terminale midrange sau chiar către spectrul low end al gamei de produse HTC. Zvonurile afirmă că de această dată HTC a luat în colimator modelul Moto G de la Motorola și are  de gând să lanseze un rival petnru acesta.

Ar fi deci vorba despre un smartphone midrange cu preț în jurul sumei de 200 dolari. Motorola are totuși Google în spate, deci nu putem știi dacă HTC poate risca un asemenea proiect. înainte să ne bucurăm prea tare, rețineți că acest produs ar putea fi destinat doar pieței asiatice, așa cum s-a mai întâmplat cu câteva modele Desire dual SIM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×