Cafago are la ofertă o cameră auto cu design inedit, senzor Sony, unghi larg de vizualizare + alte oferte Black Friday

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Chinezarii  Reduceri 1.520 ori
<b>Cafago are la ofertă o cameră auto cu design inedit, senzor Sony, unghi larg de vizualizare + alte oferte Black Friday</b>Nu doar retailerii de la noi au început campaniile Black Friday, ci şi cei din China. Cafago se număra printre ei, cu câteva oferte atractive la gadgeturi şi accesorii, inclusiv purtabile sau carduri microSD. Am selectat pentru voi cele mai atractive..

Nu doar retailerii de la noi au început campaniile Black Friday, ci şi cei din China. Cafago se număra printre ei, cu câteva oferte atractive la gadgeturi şi accesorii, inclusiv purtabile sau carduri microSD. Am selectat pentru voi cele mai atractive oferte mai jos, în frunte cu o cameră auto cu senzor Sony, DVR şi design inedit. Preţul este excelent.

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro 1944P HD Car Auto DVR Camera SONY IMX335 Sensor 140 Degree

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro 1944P HD Car Auto DVR Camera SONY IMX335 Sensor 140 Degree

În primul rând acesta este un accesoriu Xiaomi, deci din start are un punct în plus, fiind un brand mai cunoscut printre o sumedenie de produse anonime. Are rolul de a filma şi înregistra ce se întâmplă în faţa maşinii voastre, util în caz de accidente. Vine cu senzor Sony IMX335, filmare Full HD şi unghi de vizualizare de 140 de grade. În plus poate monitoriza şi ce se întâmplă când maşina este parcată.

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro 1944P HD Car Auto DVR Camera SONY IMX335 Sensor 140 Degree

Senzorul de 5 MP are funcţie Wide Dynamic Range şi ajustează expunerea în situaţii low light sau cu lumina prea puternică. Aveţi şi avertizare în timp real dacă ieşiţi de pe banda voastră sau când sunteţi pe cale să loviţi un vehicul ce se afla în faţă. De apreciat şi funcţia specială anti ceaţa şi zăpadă, care face imaginea mai clară. Stocarea se face pe carduri microSD şi pe memoria internă.

Evident accesoriul se poate conecta la un telefon cu Android sau iOS şi vine cu baterie de 500 mAh. Cântăreşte 350 de grame şi are un design inedit, ceva mai elegant decât al unei camere de bord clasice. Are interfaţa USB, difuzor, butoane fizice şi indicatoare LED. Îşi ia alimentarea de la bricheta maşinii. Mai vine şi cu control vocal şi control din aplicaţia de pe telefon, toate acestea la suma de 53.99 euro la Cafago.com.

Între timp acelaşi retailer organizează un Black Friday şi Cyber Monday la această adresă, pe principiul "Cumperi una, primeşti una gratis". Sunt şi multe concursuri cu premii, iar printre ofertele atractive la Cafago.com pentru accesorii şi gadgeturi, le-am găsit pe acestea:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×