Cafago are la ofertă o cameră auto cu design inedit, senzor Sony, unghi larg de vizualizare + alte oferte Black Friday

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Chinezarii  Reduceri 1.343 ori
<b>Cafago are la ofertă o cameră auto cu design inedit, senzor Sony, unghi larg de vizualizare + alte oferte Black Friday</b>Nu doar retailerii de la noi au început campaniile Black Friday, ci şi cei din China. Cafago se număra printre ei, cu câteva oferte atractive la gadgeturi şi accesorii, inclusiv purtabile sau carduri microSD. Am selectat pentru voi cele mai atractive..

Nu doar retailerii de la noi au început campaniile Black Friday, ci şi cei din China. Cafago se număra printre ei, cu câteva oferte atractive la gadgeturi şi accesorii, inclusiv purtabile sau carduri microSD. Am selectat pentru voi cele mai atractive oferte mai jos, în frunte cu o cameră auto cu senzor Sony, DVR şi design inedit. Preţul este excelent.

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro 1944P HD Car Auto DVR Camera SONY IMX335 Sensor 140 Degree

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro 1944P HD Car Auto DVR Camera SONY IMX335 Sensor 140 Degree

În primul rând acesta este un accesoriu Xiaomi, deci din start are un punct în plus, fiind un brand mai cunoscut printre o sumedenie de produse anonime. Are rolul de a filma şi înregistra ce se întâmplă în faţa maşinii voastre, util în caz de accidente. Vine cu senzor Sony IMX335, filmare Full HD şi unghi de vizualizare de 140 de grade. În plus poate monitoriza şi ce se întâmplă când maşina este parcată.

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro 1944P HD Car Auto DVR Camera SONY IMX335 Sensor 140 Degree

Senzorul de 5 MP are funcţie Wide Dynamic Range şi ajustează expunerea în situaţii low light sau cu lumina prea puternică. Aveţi şi avertizare în timp real dacă ieşiţi de pe banda voastră sau când sunteţi pe cale să loviţi un vehicul ce se afla în faţă. De apreciat şi funcţia specială anti ceaţa şi zăpadă, care face imaginea mai clară. Stocarea se face pe carduri microSD şi pe memoria internă.

Evident accesoriul se poate conecta la un telefon cu Android sau iOS şi vine cu baterie de 500 mAh. Cântăreşte 350 de grame şi are un design inedit, ceva mai elegant decât al unei camere de bord clasice. Are interfaţa USB, difuzor, butoane fizice şi indicatoare LED. Îşi ia alimentarea de la bricheta maşinii. Mai vine şi cu control vocal şi control din aplicaţia de pe telefon, toate acestea la suma de 53.99 euro la Cafago.com.

Între timp acelaşi retailer organizează un Black Friday şi Cyber Monday la această adresă, pe principiul "Cumperi una, primeşti una gratis". Sunt şi multe concursuri cu premii, iar printre ofertele atractive la Cafago.com pentru accesorii şi gadgeturi, le-am găsit pe acestea:


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×