Cafago.com are noi discounturi atractive; Produsul vedeta este un aparat care traduce în timp real din 45 de limbi

1.066 ori
<b>Cafago.com are noi discounturi atractive; Produsul vedeta este un aparat care traduce în timp real din 45 de limbi</b>Dacă e weekend e momentul pentru noi reduceri, de această dată oferite de retailerul Cafago.com. O serie întreagă de produse au primit discount şi le găsiţi la final de articol, dar noi ne axăm în special pe un produs vedetă şi anume Boeleo K1, un aparat

Dacă e weekend e momentul pentru noi reduceri, de această dată oferite de retailerul Cafago.com. O serie întreagă de produse au primit discount şi le găsiţi la final de articol, dar noi ne axăm în special pe un produs vedetă şi anume Boeleo K1, un aparat de traducere în timp real din zeci de limbi. De obicei costă 83.99 euro, dar Cafago îl are pentru voi la doar 60.99 euro.

Pentru a îl obţine la acel preţ trebuie să aplicaţi codul cupon "L7107C". Oferta este disponibilă până pe 31 martie 2019. Aparatul vine cu un ecran tactil de 2 inch, Bluetooth, WiFi şi e bun pentru cei care călătoresc mult şi au de interacţionat cu străinii. E bun şi pentru shopping şi are microfon dual cu reducere a zgomotului de fond.

Boeleo K1

La bord se află un procesor ARM dual core de 1.2 GHz, plus un ecran IPS de 2 inch cu rezoluţie de 320 x 240 pixeli. Avem şi 512 MB RAM şi 4 GB stocare şi traducere offline pentru chineză şi engleză. Poate traduce fotografii, mostre audio de până la 60 de minute şi are şi funcţie de walkie talkie. Bateria este o unitate LiPo de 1280 mAh, iar produsul cântăreşte doar 80 de grame.

Boeleo K1

Printre limbile suportate se numără chineza, româna, coreeana, norvegiana, rusa, portugheza, franceza, ebraică, finlandeză sau olandeză. Practic vorbiţi în microfon şi aveţi traducerea imediată pe ecran sau audio. Poate traduce şi conversaţii în multiple limbi.

Alte oferte bune de la Cafago până la final de martie sunt mai jos:

TRONXY X3 Desktop 3D Printer Kit
Preţ: € 148.99
Code reducere: L463OS

Type C Dual USB 3.0 Flash Drive 32GB
Preţ:€ 5.99
Cod reducere:L5529C

LOKMAT MK28 Smart Watch
Preţ:€ 18.8
Cod reducere:L3607J

Monster Beats by Dr Dre iBeats 3.5mm Wired Headset
Preţ:€ 16.99
Cod reducere:L102VA

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×