Cafago vinde un smartwatch cu suport 3G, slot SIM și funcție traducere pentru sub 50 euro

1.416 ori
<b>Cafago vinde un smartwatch cu suport 3G, slot SIM și funcție traducere pentru sub 50 euro</b>Astăzi avem pentru voi o nouă rundă de reduceri din partea celor de la Cafago, retailer care ne oferă 4 coduri promoționale ce pot fi utilizate pentru a tăia un procent considerabil din prețurile produselor pe care le veți descoperi în lista

Astăzi avem pentru voi o nouă rundă de reduceri din partea celor de la Cafago, retailer care ne oferă 4 coduri promoționale ce pot fi utilizate pentru a tăia un procent considerabil din prețurile produselor pe care le veți descoperi în lista de mai jos. Printre acestea se numără un videoproiector DLP profi, un card microSD de 64 GB, o imprimantă 3D, dar și un smartwatch foarte interesant.

Smartwatch

Despre ceas vorbim în mod special aici, fiind vorba despre modelul QW08S care se remarcă prin funcțiile oferite la pachet și desigur prin prețul de comercializare. Design-ul său amintește de iPhone 3GS ceea ce nu este un lucru tocmai rău, iar pe partea de dotări întâlnim aici un ecran tactil de 1.54 inch cu rezoluție de 240 x 240 pixeli, slot SIM, suport conectivitate 3G și cameră de 1.3 megapixeli.

Smartwatch

Are difuzor la bord, microfon, senzor giroscop și rulează o versiune modificată de Android 4.4.2. Producătorul ceasului afirmă că putem instala și alte aplicații, iar una dintre caracteristicile mai speciale este funcția de traducere - device-ul având un motor de traducere integrat la pachet.

Printre limbile suportate se numără engleză, chineză, arabă, franceză, spaniola, portugheză, poloneză, germană, italiană, japoneză, cehă, olandeză, turcă și thailandeză.  Puteți achiziționa acest ceas inedit la prețul de doar 42.99 euro odată cu folosirea codului L5777V în secțiunea de comandă de pe Cafago.com! 

Alte reduceri:

  • Proiector DLP XGIMI H1 - 628.99 eur folosind codul L313V7
  • Card microSD Kodak 64 GB - 13.62 eur folosind codul L6689C
  • Imprimantă 3D Anet E10 - 206.56 eur folosind codul L496OS
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×