Catalogul Flanco de Black Friday este aici! Iată lista completă a produselor din campania de reduceri

3.119 ori
<b>Catalogul Flanco de Black Friday este aici! Iată lista completă a produselor din campania de reduceri</b>Mai avem de așteptat doar c&acirc;teva zile p&acirc;nă ce magazinele vor spune start campaniei de Black Friday din acest an. Dacă unii operatori și retaileri s-au decis să dezvăluie produsele din promoție cu doar c&acirc;teva ore &icirc;nainte de...

Mai avem de așteptat doar câteva zile până ce magazinele vor spune start campaniei de Black Friday din acest an. Dacă unii operatori și retaileri s-au decis să dezvăluie produsele din promoție cu doar câteva ore înainte de start, iată că Flanco ia o altă abordare și ne prezintă catalogul de oferte încă de astăzi.

Așa cum aflați anterior, Flanco va organiza campania Black Friday în perioada 20 - 22 noiembrie, atât în magazinul online flanco.ro, cât și în magazinele fizice din țară. Din câte puteți vedea în catalogul disponibil aici (download), Flanco aduce prețuri foarte interesante la smartphone-uri, tablete, dar și televizoare spre exemplu.

Catalogul Flanco de Black Friday este aici! Iată lista completă a produselor din campania de reduceri

Avem parte și de laptop-uri la doar 799 lei, televizoare HD de 61 inch cu preț de 499 lei, sau de smartphone-uri cu prețuri ce pornesc de la 249 lei. Iată câteva dintre produsele ce ne-au atras atenția prin prețurile afișate:

Aflați și faptul că reducerile vor începe mai devreme în magazinul fizic Flanco din Băneasa Shopping City, mai precis de mâine de la ora 17:00. Promoțiile continuă timp de 3 zile în perioada 20-22 noiembrie. Pentru a fi pregătiți de cumpărături vă recomandăm crearea unui cont de utilizator pe flanco.ro încă de acum.

Puteți arunca o privire și asupra sesiunii de live blogging Mobilissmo cu ocazia Black Friday, feed de informații disponibil aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×