Catalogul Flanco de Black Friday este aici! Iată lista completă a produselor din campania de reduceri

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 3.034 ori
<b>Catalogul Flanco de Black Friday este aici! Iată lista completă a produselor din campania de reduceri</b>Mai avem de așteptat doar c&acirc;teva zile p&acirc;nă ce magazinele vor spune start campaniei de Black Friday din acest an. Dacă unii operatori și retaileri s-au decis să dezvăluie produsele din promoție cu doar c&acirc;teva ore &icirc;nainte de...

Mai avem de așteptat doar câteva zile până ce magazinele vor spune start campaniei de Black Friday din acest an. Dacă unii operatori și retaileri s-au decis să dezvăluie produsele din promoție cu doar câteva ore înainte de start, iată că Flanco ia o altă abordare și ne prezintă catalogul de oferte încă de astăzi.

Așa cum aflați anterior, Flanco va organiza campania Black Friday în perioada 20 - 22 noiembrie, atât în magazinul online flanco.ro, cât și în magazinele fizice din țară. Din câte puteți vedea în catalogul disponibil aici (download), Flanco aduce prețuri foarte interesante la smartphone-uri, tablete, dar și televizoare spre exemplu.

Catalogul Flanco de Black Friday este aici! Iată lista completă a produselor din campania de reduceri

Avem parte și de laptop-uri la doar 799 lei, televizoare HD de 61 inch cu preț de 499 lei, sau de smartphone-uri cu prețuri ce pornesc de la 249 lei. Iată câteva dintre produsele ce ne-au atras atenția prin prețurile afișate:

Aflați și faptul că reducerile vor începe mai devreme în magazinul fizic Flanco din Băneasa Shopping City, mai precis de mâine de la ora 17:00. Promoțiile continuă timp de 3 zile în perioada 20-22 noiembrie. Pentru a fi pregătiți de cumpărături vă recomandăm crearea unui cont de utilizator pe flanco.ro încă de acum.

Puteți arunca o privire și asupra sesiunii de live blogging Mobilissmo cu ocazia Black Friday, feed de informații disponibil aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×