Foxconn ar urma să îşi mute o parte din producţie în India, va deschide o fabrică de modele iPhone acolo

820 ori
<b>Foxconn ar urma să îşi mute o parte din producţie în India, va deschide o fabrică de modele iPhone acolo</b>O informație proaspăt ajunsă astăzi pe web ne indică faptul că Foxconn are în plan mutarea unei părți din producție în India. Așadar, ne așteptăm ca în următoarea perioadă să vedem pe piață și smartphone-uri Apple dezvoltate în India de această dată, și

Am observat în ultimii ani un tot mai mare interes al producătorilor de telefoane pentru India, atât că piaţa de desfacere, cât şi că zonă ideală de localizare a unor fabrici noi. Totuşi guvernul indian e cunoscut pentru stricteţea regulilor pe care le impune companiilor străine. Cu toate acestea Foxconn ar fi gata să deschidă fabrici în această ţară.

Dacă Apple are de gând să deschidă în curând primele sale magazine oficiale de retail în India, cel mai mare partener al companiei din Cupertino e foarte aproape să primească aprobarea pentru construcţia unei fabrici. Ea va fi amplasată în zona Maharashtra şi se va axa pe fabricarea de modele iPhone. Negocierile au loc din 2014, iar întreprinderea ar avea o valoare de 10 miliarde de dolari.

Ea va fi gata să înceapă producţia în aproximativ 18 luni şi din acest proiect vor avea de câştigat atât Foxconn, cât şi Apple, plus statul indian, prin taxe. Pentru chinezi acesta e doar începutul, iar Foxconn vrea să construiască 10, până la 12 fabrici pe teritoriul indian, până în 2020. Să sperăm că vom vedea condiţii de muncă mai bune decât în China în acea perioadă controversată a sinuciderilor de la Foxconn.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×