Noul termostat smart de la Nest pus în vânzare în Europa, la preţul de 249 euro

5.369 ori
<b>Noul termostat smart de la Nest pus în vânzare în Europa, la preţul de 249 euro</b>Nest, companie preluată de Google cu ceva vreme &icirc;n urmă a anunţat a treia sa generaţie de termostat. Produsul cunoscut şi ca Learning Thermostat costă 249 euro şi poate fi cumpărat acum &icirc;n unele ţări din Europa. &nbsp; Termostatul e...

Nest, companie preluată de Google cu ceva vreme în urmă a anunţat a treia sa generaţie de termostat. Produsul cunoscut şi ca Learning Thermostat costă 249 euro şi poate fi cumpărat acum în unele ţări din Europa.

Termostatul e doar o mică parte a ecuaţiei Internet of Things şi Smart Home, în care s-a implicat şi Orange România recent. Să vedem ce ne rezervă acest inedit device. El se remarcă printr-un ecran mai mare şi mai clar decât predecesorii, dar şi prin funcţia care îi permite să controleze boilerul şi să îi ajusteze programul direct de pe telefonul mobil.

Nest

Există şi o funcţie numită Auto Away, care permite economisirea energiei atunci când nu vă aflaţi acasă câteva zile. Acest model e compatibil cu multiple boilere şi poate calcula ce consum e necesar, pentru eficienţa maximă. Tehnologia OpenTherm va permite o creştere şi scădere a temperaturii treptat şi nu activarea sau dezactivarea bruscă a centralei de apartament de exemplu.

Noul termostat smart de la Nest pus în vânzare în Europa, la preţul de 249 euro

Nest are şi un senzor care simte că utilizatorul se apropie şi iluminează ecranul pentru a fi mai bine văzut. Există şi funcţii de siguranţă aici, precum detectarea de dioxid de carbon şi închiderea sistemului de încălzire în cazul scăpărilor. Nest permite conectarea la iluminare, electrocasnice, brăţări de fitness şi chiar automobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×