Foxconn achiziționează o fabrică Microsoft din Vietnam pentru suma de 22 milioane dolari

843 ori
<b>Foxconn achiziționează o fabrică Microsoft din Vietnam pentru suma de 22 milioane dolari</b>Aflăm astăzi că grupul taiwanez Foxconn tocmai ce a anunțat achiziția unei fabrici Microsoft Mobile din Vietnam - unitate cumpărată prin intermediul unei filiale numită Chief Expertise. Suma de plată a fost de 22 milioane de dolari, iar aici vor fi dezvol

Prin intermediul unui raport DigiTimes aflăm astăzi că cei de la Foxconn Electronics tocmai ce au anunțat faptul că una dintre filialele sale numită Chief Expertise, a achiziționat o fabrică Microsoft Mobile din Vietnam. Este vorba despre o unitate specializată în dezvoltarea de smartphone-uri și modele feature-phone care a fost vândută către grupul taiwanez pentru suma de 22 milioane de dolari.

Renunțarea la această fabrică din Vietnam vine după anunțul din luna mai când Microsoft decidea vânzarea afacerii Feature Phone către FIH Mobile și HMD pentru suma de 350 milioane de dolari. Aflăm că Foxconn plănuiește ca această unitate de producție să acopere dezvoltarea de modelele smartphone, dar și de terminale standard foarte accesibile pentru public.

În următoarea perioadă este foarte posibil să mai dăm de astfel de vești ce fac referire la vânzarea unităților de producție Microsoft Mobile, compania IT urmând a investi banii obținuți în noi proiecte și în continuarea dezvoltării de computere și tablete din gama Surface.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×