Cel.ro vinde acum smartphone-ul Sony Xperia Z5 pentru suma de 2.549 lei; telefonul este disponibil pe negru

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 875 ori
<b>Cel.ro vinde acum smartphone-ul Sony Xperia Z5 pentru suma de 2.549 lei; telefonul este disponibil pe negru</b>&Icirc;n toamna anului trecut debuta la CES și smartphone-ul Sony Xperia Z5, un terminal din categoria high-end cu 3 GB memorie RAM și alte dotări interesante. Deși la prima strigare, prețul era un pic cam piperat, iată că &icirc;ncet &icirc;ncet...

În toamna anului trecut debuta la IFA și smartphone-ul Sony Xperia Z5, un terminal din categoria high-end cu 3 GB memorie RAM și alte dotări interesante. Deși la prima strigare, prețul era un pic cam piperat, iată că încet încet device-ul începe a beneficia de reduceri importante. La Cel.ro, acest model costă acum 2.549 lei, probabil cel mai mic preț din țară.

Suma de față este destinată versiunii single-SIM de culoare neagră, terminal cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 32 GB spațiu intern de stocare și slot microSD de până la 200 GB. Primim un senzor foto principal de 23 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Cel.ro vinde acum smartphone-ul Sony Xperia Z5 pentru suma de 2.549 lei; telefonul este disponibil pe negru

De menționat și faptul că telefonul vine cu scanner de amprente amplasat lateral, și cu certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Bateria adusă la pachet este o unitate de 2900 mAh ce pe hârtie ne promite o autonomie de până la 13 ore în modul convorbire, respectiv 520 ore în standby.

Puteți comanda smartphone-ul Xperia Z5 pentru un preț de 2.549 lei chiar de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×