Platforma de plăți PayPal primește un update la capitolul design; iată cum arată aplicațiile iOS și Android

Autor:  | Publicat în:  PayPal 414 ori
<b>Platforma de plăți PayPal primește un update la capitolul design; iată cum arată aplicațiile iOS și Android</b>PayPal este una dintre acele platforme pe care mai toți dintre noi a folosit-o la un moment dat sau altul, serviciu ce ne ajută să transferăm / primim bani &icirc;ntr-un mod foarte rapid. Cum design-ul său părea a fi lăsat &icirc;n trecut, iată...

PayPal este una dintre acele platforme pe care mai toți dintre noi a folosit-o la un moment dat sau altul, serviciu ce ne ajută să transferăm / primim bani într-un mod foarte rapid. Cum design-ul său părea a fi lăsat în trecut, iată că de acum avem parte de un nou look pentru PayPal, atât în varianta web, cât și în varianta pentru mobile.

Aplicațiile destinate sistemelor de operare Android și iOS beneficiază acum de un design relativ similar, dar și de numeroase schimbări în ceea ce privește experiența de utilizare. Desigur, vom avea parte în continuare de funcțiile standard PayPal: primire bani, transfer bani, dar și posibilitatea de a cere bani din partea altor utilizatori.

De asemenea, ambele aplicații oferă acum și funcția de autentificare doar prin intermediul unei amprente digitale, cât și o secțiune denumită Portofel unde putem păstra/adăuga cardurile bancare, sau conturile din bancă. Dacă pentru iOS, noua interfață este deja disponibilă, se pare că în cazul Android, aceasta va sosi începând de mâine.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×