eMAG ne-a pregătit reduceri speciale pentru Valentine's Day; iată ce cadouri putem alege

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.101 ori
<b>eMAG ne-a pregătit reduceri speciale pentru Valentine's Day; iată ce cadouri putem alege</b>în pragul zilei de 14 februarie, zi cunoscută la nivel internațional sub denumirea de Valentine&rsquo;s Day, cei de la eMAG ne-au pregătit o serie de reduceri speciale pentru cei dragi. Astfel, putem alege fie un nou smartphone, o tabletă sau poate...

în pragul zilei de 14 februarie, zi cunoscută la nivel internațional sub denumirea de Valentine’s Day, cei de la eMAG ne-au pregătit o serie de reduceri speciale pentru cei dragi. Astfel, putem alege fie un nou smartphone, o tabletă sau poate chiar și cameră foto pe care să o oferim cadou și păstra astfel amintirile în imagini.

Printre smartphone-urile recomandate pentru publicul feminin avem la dispoziție modelul Samsung Galaxy S4 Mini, device compact cu display de 4.3 inch, procesor dual-core de 1.7 GHz, 1.5 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Prețul său actual este de 829 lei.

De asemenea, putem alege și tableta Asus FonePad FE7010CG-1A010A, terminal cu display de 7 inch, procesor dual-core Intel de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, și conectivitate 3G. Acest model costă acum 419 lei. Puteți găsi mai multe idei de cadouri pregătite de eMAG chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×