Amazon pregăteşte o tabletă pentru bucătărie, bazată pe comenzi vocale şi pe Alexa

Autor:  | Publicat în:  Amazon  Tablet 572 ori
<b>Amazon pregăteşte o tabletă pentru bucătărie, bazată pe comenzi vocale şi pe Alexa</b>La Google I/O 2016 s-a pus accentul pe asistentul vocal Google Assistant, și asta pentru că viitorul este reprezentat de către comunicarea prin comenzi vocale cu dispozitivele smart. Și Amazon are un asistent similar cunoscut sub numele Alexa, acesta

După Amazon Echo, ne pregătim pentru încă un terminal bazat pe soluţia Alexa, de această dată o tabletă. Aparent, Amazon ar lucra la o tabletă pentru bucătărie, care să funcţioneze "chiar şi când avem mâinile murdare de făină".

Informaţia a fost confirmată de Wall Street Journal, care afirmă că Lab126, secţiunea hardware de la compania lui Jeff Bezos lucrează la proiect. Lab126 e o divizie definită de secretomanie, de aceea nu prea scapă produsele Amazon. Nouă tabletă e cunoscută şi sub numele de cod Knight şi va permite utilizatorilor să intre pe site-uri sau să găsească imagini chiar şi cu mâinile ocupate sau ude în bucătărie, totul prin comandă vocală.

Dacă Amazon domină sufrageria şi dormitorul cu produsele sale Kindle, Echo sau altele de genul, acum vrea să intre şi în bucătărie. Astfel, nu e exclus ca noul device să fie rezistent la apă, murdărie şi chiar contacte dure. Alexa este o soluţie care permite accesul diferitor funcţii ale unui device sau chiar ale altor device-uri prin comandă vocală.

E vorba de un asistent virtual, care stă la baza lui Amazon Echo şi poate da play unei melodii sau playlist, face streaming, să vă spună cum e vremea sau condiţiile de trafic. Sunt sigur că nouă tableta va permite şi controlul electrocasnicelor.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×