eMAG prezintă catalogul de Black Friday; iPad Mini 2 costă doar 699 lei, avem un preț special și pentru Moto 360

1.269 ori
<b>eMAG prezintă catalogul de Black Friday; iPad Mini 2 costă doar 699 lei, avem un preț special și pentru Moto 360</b>A venit și ziua mult așteptată, zi &icirc;n care majoritatea retailerilor de pe piață au dat startul campaniei de Black Friday. eMAG nu putea lipsi nici acest an, și ne-a pregătit o serie de reduceri care mai de care mai interesante. Mai jos...

A venit și ziua mult așteptată, zi în care majoritatea retailerilor de pe piață au dat startul campaniei de Black Friday. eMAG nu putea lipsi nici acest an, și ne-a pregătit o serie de reduceri care mai de care mai interesante. Mai jos puteți regăsi o listă cu cele mai bune prețuri pentru produsele afișate pe eMAG.ro.

Din câte se pare, la prima strigare, reducerile sunt foarte atractive, cu iPad Mini 2 la un preț extrem de bun de doar 699 lei, sau smartwatch-ul Moto 360 ce costă 499 lei. Totuși, nu știm cât de mari vor fi stocurile pentru aceste produse, așa că nu există loc de ezitare. Produsele vor putea fi comandate dis-de-dimineață de pe www.emag.ro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×