Producătorul de echipamente foto Hasselblad ar pregăti un modul foto special Moto Mod pentru telefoanele Moto Z

1.767 ori
<b>Producătorul de echipamente foto Hasselblad ar pregăti un modul foto special Moto Mod pentru telefoanele Moto Z</b>Încă de dinaintea lansării lui Moto Z și a derivatului său numit Moto Z Force, am văzut în imagini modulele destinate acestor modele, unul totuși nefiind prezentat oficial. Este vorba despre un accesoriu de tip cameră foto care astăzi apare din nou

Una dintre cele mai interesante lansări ale verii a fost cea a telefoanelor Motorola Moto Z, handseturi modulare, ce pot primi o varietate de accesorii ataşate în spate. E vorba de un proiector, extra baterie şi aparent şi un modul foto Hasselblad, conform unei scăpări recente, pe care o vedeţi mai jos.

Modul foto

Hasselblad este un producător suedez de camere medium format, dar şi de echipamente foto şi scannere de imagini. Ei produc camere medium format încă din anii 40 şi sunt foarte reputaţi în domeniu. Acum nordicii ar pregăti un modul special Moto Mod pentru telefoanele Moto Z şi Moto Z Force, care ar trebui să ofere zoom optic 10x, un blitz Xenon, captura RAW şi buton shutter fizic plus mecanism de zoom.

Nu ştim încă şi care va fi mărimea modulului, preţul sau când va sosi acest accesoriu. Deja modelele Moto Z au camere bune de 13 şi respectiv 21 MP, cu stabilizare optică, dar o lentilă cu zoom 10x poate creşte cu mult potenţialul senzorului. Cu puţin noroc vom afla mai multe până la toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×