MediaTek prezintă tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0; iată ce rezultate se obțin

Autor:  | Publicat în:  MediaTek 1.334 ori
<b>MediaTek prezintă tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0; iată ce rezultate se obțin</b>Tot la Computex 2016 a debutat astăzi și tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0, soluție ce va sosi pe smartphone-uri alături de procesorul MediaTek Helio P20. Din câte aflăm, tehnologia de față este capabilă să ofere o încărcare de la 0 la 70%

Dacă cei de la Oppo ne-au uimit cu tehnologia de încărcare rapidă VOOC Flash Charge prezentată în cadrul Mobile World Congress 2016, iată că acum debuteză și o soluție similară din partea producătorului de chip-uri MediaTek. Tehnologia dezvăluită chiar astăzi la Computex, se numește Pump Express 3.0 și o vedem în acțiune în clipul video de mai jos.

Potrivit companiei chineze, această metodă promite încărcarea bateriei de pe smartphone de la 0 la 70% într-un interval de doar 20 minute. De asemenea, cu doar 5 minute de încărcare putem obține aproximativ 60 minute de autonomie în modul convorbire, detaliu ce sună chiar foarte bine pe hârtie.

Din câte aflăm, tehnologia de față nu va contribui la creșterea temperaturii device-ului, lucru ce se întâmplă cu alte soluții similare existente pe piață. Pump Express 3.0 va ajunge pe smartphone-uri alături de procesorul MediaTek Helio P20, începând din această toamnă. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×