MediaTek prezintă tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0; iată ce rezultate se obțin

1.407 ori
<b>MediaTek prezintă tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0; iată ce rezultate se obțin</b>Tot la Computex 2016 a debutat astăzi și tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0, soluție ce va sosi pe smartphone-uri alături de procesorul MediaTek Helio P20. Din câte aflăm, tehnologia de față este capabilă să ofere o încărcare de la 0 la 70%

Dacă cei de la Oppo ne-au uimit cu tehnologia de încărcare rapidă VOOC Flash Charge prezentată în cadrul Mobile World Congress 2016, iată că acum debuteză și o soluție similară din partea producătorului de chip-uri MediaTek. Tehnologia dezvăluită chiar astăzi la Computex, se numește Pump Express 3.0 și o vedem în acțiune în clipul video de mai jos.

Potrivit companiei chineze, această metodă promite încărcarea bateriei de pe smartphone de la 0 la 70% într-un interval de doar 20 minute. De asemenea, cu doar 5 minute de încărcare putem obține aproximativ 60 minute de autonomie în modul convorbire, detaliu ce sună chiar foarte bine pe hârtie.

Din câte aflăm, tehnologia de față nu va contribui la creșterea temperaturii device-ului, lucru ce se întâmplă cu alte soluții similare existente pe piață. Pump Express 3.0 va ajunge pe smartphone-uri alături de procesorul MediaTek Helio P20, începând din această toamnă. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×