eMAG.ro oferă reduceri de până la 40% la produsele sale, 10% Înapoi sub formă de card cadou la foarte multe produse!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.433 ori
<b>eMAG.ro oferă reduceri de până la 40% la produsele sale, 10% Înapoi sub formă de card cadou la foarte multe produse!</b>Dacă a început școala în această săptămână, înseamnă că părinții au PC-ul doar pentru ei și e momentul să își comande și ei ceva "jucării". eMAG.ro vine în întâmpinarea lor cu câteva oferte atractive, cu reduceri de până la 40%...

Dacă a început școala în această săptămână, înseamnă că părinții au PC-ul doar pentru ei și e momentul să își comande și ei ceva "jucării". eMAG.ro vine în întâmpinarea lor cu câteva oferte atractive, cu reduceri de până la 40% la produse și 10% înapoi sub formă de card cadou pentru zeci de terminale.

în oferta găsim un Samsung Galaxy S4 Mini de 8 GB care costă doar 1.629 lei după o reducere de 70 de lei și primiți și un card cadou de 163 lei odată cu telefonul. Acest device a primit review deja la Mobilissimo.ro, deci știți deja părerea noastră despre el. Galaxy Note II costă acum 1.979 lei, iar dacă punem la socoteală și cardul cadou de 198 lei pe care îl primiți cu phabletul, el ajunge teoretic la 1.800 lei, un chilipir imbatabil.

și Samsung Galaxy S4 e cu mult mai ieftin decât acum 2-3 luni, costând 2.399 lei la eMAG.ro, cu un card cadou de 240 lei la pachet. Nu uităm nici de Windows Phone, astfel că un Nokia Lumia 520 costă 649 lei, cu card cadou de 10% din valoarea produsului, iar eMAG.ro aduce și o ofertă specială pentru iPad-uri. Orice model de iPad cu ecran Retina are acum parte de o reducere de 200 de lei.

Sau puteți opta pentru o tabletă ASUS MeMo Pad 10 Smart cu preț de 1.299 lei, plus card cadou de 130 de lei. Aceste carduri cadou pot fi folosite pentru pentru a cumpăra produse de la eMAG.ro, iar cardurile sunt transmisibile și pot fi utilizate între 1 și 19 noiembrie 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×