Prima imagine cu Sony Xperia Z2 (presupus), plus câteva specificații; Ultra-ultra slim!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.466 ori
<b>Prima imagine cu Sony Xperia Z2 (presupus), plus câteva specificații; Ultra-ultra slim!</b>Mulțumită unui pont de pe Forumul Mobilissimo.ro&nbsp;am avut ocazia să vedem astăzi o primă imagine cu Sony Xperia Z2. Evident totul e la nivel de zvon și există posibilitatea unei opere în Photoshop, dar totuși... handsetul arata foarte bine!...

Mulțumită unui pont de pe Forumul Mobilissimo.ro am avut ocazia să vedem astăzi o primă imagine cu Sony Xperia Z2. Evident totul e la nivel de zvon și există posibilitatea unei opere în Photoshop, dar totuși... handsetul arata foarte bine!

Ne impresionează în special designul sau ultraslim și dacă ne luăm după programul obișnuit de lansări Sony, mă aștept ca acest model să fie prezentat la CES 2014, în ianuarie. Se observă asemănări cu Sony Xperia Z, dar ecranul este puțin mai mare. Zvonurile afirmă că acest smartphone are o diagonală de 5.5 inch, cu panou IGZO cu tehnologie Triluminous și rezoluție Full HD.

Procesorul este un Snapdragon 800, iar camera este una de 20.7 megapixeli cu blitz Xenon, în vreme ce la interior găsim 3 GB RAM și o baterie de 3500 mAh. Acesta sună mai degrabă ca un phablet, decât ca un telefon, iar pe partea de software vom primi Android 4.4 KitKat. Toate aceste sunt informații neoficiale, rețineți! Cum vi se pare acest model?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×