Varianta dual-SIM a phablet-ului Note 7 va sosi doar în anumite regiuni, printre care India, Rusia și China

1.229 ori
<b>Varianta dual-SIM a phablet-ului Note 7 va sosi doar în anumite regiuni, printre care India, Rusia și China</b>Cum era de așteptat, detalii despre existența unei versiuni dual-SIM pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 aveau să apară la scurt timp după lansarea produsului, lucru ce se și întâmplă. Aflăm totuși că această variantă va ajunge doar în anumite

Iată că la scurt timp de la debutul oficial al phablet-ului Samsung Galaxy Note 7, apar și primele detalii despre existența unei versiuni dual-SIM pentru acest model. Se pare totuși că terminalul va sosi doar în anumite regiuni, cum este cazul următoarelor țări: India, China, dar și Rusia - locații unde filialele locale ale companiei Samsung au dezvăluit materiale foto ce indică prezența unui slot dual-SIM pe modelul Note 7 ce va ajunge la vânzare.

Slot SIM Note 7

Vedem și noi această imagine cu slotul hibrid oferit de Samsung aici, componentă ce va găzdui fie două cartele SIM, fie doar una singură și un card microSD. Specificațiile produsului ne sunt deja întipărite în minte, fiind vorba aici despre un display de 5.7 inch cu tehnologie Super AMOLED și rezoluție QHD, de un procesor Exynos 8890 și de 4 GB memorie RAM. Se păstrază camera foto de pe S7, dar și scanner-ul de amprente.

La capitolul plusuri avem certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf, stylus-ul S-Pen care la rândul său oferă o asemenea certificare, și scanner-ul de iris pe care l-ați putut vedea în acțiune prin intermediul handson-ului realizat de către delegatul Mobilissimo la evenimentul de lansare al phablet-ului, și anume Gabriel Bobon. De asemenea, puteți verifica și articolul nostru de aici unde vom realiza update-uri cu magazinele ce listează modelul Note 7 la precomandă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×