eMAG scade astăzi prețul produselor resigilate; iată ce reduceri ni se oferă

1.274 ori
<b>eMAG scade astăzi prețul produselor resigilate; iată ce reduceri ni se oferă</b>Astăzi, 23 februarie 2015, cei de la eMAG ne anunță prin intermediul unui newsletter că s-au operat modificări &icirc;n minus la prețul produselor resigilate. Printre acestea se numără at&acirc;t smartphone-uri, tablete, c&acirc;t și accesorii...

Astăzi, 23 februarie 2015, cei de la eMAG ne anunță prin intermediul unui newsletter că s-au operat modificări în minus la prețul produselor resigilate. Printre acestea se numără atât smartphone-uri, tablete, cât și accesorii destinate terminalelor noastre.

Unul dintre device-urile inedite care beneficiază de o reducere semnificativă este și Yota Phone, terminal cu două display-uri ce poate fi acum achiziționat la prețul de 699 lei. Aflăm că această versiune resigilată sosește cu unele zgârieturi fine pe suprafețele lucioase și garanție pe 24 luni.

De asemenea, și Sony Xperia Z1 Compact ne face cu ochiul, acest smartphone sosind cu un display HD de 4.3 inch, procesor quad-core de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 20.7 megapixeli. Prețul său este de 1.329 lei în varianta resigilată.

Lista completă de produse reambalate poate fi găsită chiar aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×