evoMAG promite reduceri mai mari decât de Black Friday pe data de 4 mai! Iată detalii

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.379 ori
<b>evoMAG promite reduceri mai mari decât de Black Friday pe data de 4 mai! Iată detalii</b>Prin intermediul unui clip promoțional tocmai postat de către pagina oficială de Facebook a celor de la evoMAG, aflăm că &icirc;ncep&acirc;nd de luni, 4 mai, va fi organizată o nouă campanie de reduceri prin care ni se promit prețuri chiar mai...

Prin intermediul unui clip promoțional tocmai postat de către pagina oficială de Facebook a celor de la evoMAG, aflăm că începând de luni, 4 mai, va fi organizată o nouă campanie de reduceri prin care ni se promit prețuri chiar mai bune decât cele avute în toamnă cu ocazia fenomenului BlackFriday.

Clipul ce durează 23 secunde ne prezintă aceste detalii însoțite de un fundal sonor misterios, material ce poate fi găsit aici. Deși nu există alte informații, ne-am putea aștepta la o lichidare de stoc pentru produsele ceva mai vechi existente în depozitul evoMAG.ro, cât și la prețuri speciale pentru telefoanele momentului.

Prețuri interesante am putea vedea și pentru flagship-urile din 2014, ca și LG G3, sau Samsung Galaxy S5. Rămâne de văzut dacă evoMAG ne va mai oferi detalii despre această campanie în următoarele zile. Pentru cumpărături mai rapide în ziua de 4 mai, vă puteți face un cont pe evoMAG.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×