[UPDATE - stoc epuizat] Alertă preţ bun: Xbox One 1 TB la doar 999 lei; Mai ieftin decât de Black Friday!

2.463 ori
<b>[UPDATE - stoc epuizat] Alertă preţ bun: Xbox One 1 TB la doar 999 lei; Mai ieftin decât de Black Friday!</b>Dacă sunteţi în căutarea unei console de jocuri pentru vacanţa de vară, tocmai am găsit o ofertă foarte atractivă pe eMAG.ro. E vorba despre un Xbox One la doar 999 lei, în varianta de 1 TB. Oferta e mult mai bună chiar şi faţă de cea de Black Friday..

Dacă sunteţi în căutarea unei console de jocuri pentru vacanţa de vară, tocmai am găsit o ofertă foarte atractivă pe eMAG.ro. E vorba despre un Xbox One la doar 999 lei, în varianta de 1 TB. Oferta e mult mai bună chiar şi faţă de cea de Black Friday de anul trecut.

În acea perioadă de reduceri, un Xbox One de 500 GB costa 999 lei şi s-a epuizat în primele 30 de secunde. De asemenea această consolă a fost printre cele mai căutate produse de Black Friday 2015. Acum avem varianta de 1 TB la acest preţ incredibil pentru cei care abia aşteaptă să joace Doom, Overwatch sau FIFA 17 peste câteva luni.

Alertă preţ bun: Xbox One 1 TB la doar 999 lei; Mai ieftin decât de Black Friday!

Produsul e ideal şi pentru binge watching the filme odată instalat Plex şi Microsoft ar lucra şi la produse VR pentru această consolă. Xbox One a ajuns la 20 de milioane de unităţi vândute în aprilie şi se bucură de exclusivităţi ca Ryse sau Titanfall, plus Rise of the Tomb Raider, pe care nu le gasiti pe PS4. Puteți comanda consola de aici.

UPDATE - Din păcate stocul s-a epuizat, iar prețul a revenit la 1.699 lei!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×