Iată cutia în care va sosi LG G4

1.628 ori
<b>Iată cutia în care va sosi LG G4</b>Suntem pe ultima sută de metri &icirc;nainte de lansarea oficială a lui LG G4 şi chiar şi acum continuăm să mai vedem c&acirc;teva scăpări. Spre exemplu au apărut fotografii cu cutia acestui device, pe care o vedeţi mai jos. &nbsp; Ambalajul...

Suntem pe ultima sută de metri înainte de lansarea oficială a lui LG G4 şi chiar şi acum continuăm să mai vedem câteva scăpări. Spre exemplu au apărut fotografii cu cutia acestui device, pe care o vedeţi mai jos.

Ambalajul pare destul de lat şi simplu, o cutie albă cu numele telefonului scris pe un sticker plasat în zona superioară. Spatele pare a fi roşu şi pe el stau scrise câteva dintre dotările şi accesoriile pe care le ştim deja. Vedem şi că este confirmat ecranul Quad HD IPS Quantum Display, dar şi faptul că vom avea o cameră principală de 16 MP cu deschidere F/1.8.

LG G4 unboxing

E menţionată şi o baterie de 3000 mAh, camera selfie de 8 MP şi la pachet căştile Quad Beat 3. Se zvoneşte că vom vedea mai mult de un telefon lansat azi, astfel ca pe lângă LG G4 am putea asista şi la debutul lui LG G4 Note, cu un stylus inclus. Totul se va clarifica în câteva ore şi sunt tare curios să văd cum arată şi accesoriile lui G4, mai ales căştile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×