evoMAG sărbătorește Valentine’s Day cu reduceri la peste 1000 de produse

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 897 ori
<b>evoMAG sărbătorește Valentine’s Day cu reduceri la peste 1000 de produse</b>După cum bine știți, în mai puțin de câteva zile vom sărbători Valentine&rsquo;s Day, sau pe românește ziua îndrăgostiților, eveniment ce a devenit pentru retaileri o ocazie numai bună de a pregăti o campanie specială de reducere. Printre...

După cum bine știți, în mai puțin de câteva zile vom sărbători Valentine’s Day, sau pe românește ziua îndrăgostiților, eveniment ce a devenit pentru retaileri o ocazie numai bună de a pregăti o campanie specială de reducere. Printre aceștia se numără și evoMAG, magazin online ce aduce discount-uri la peste 1000 produse în perioada 9 - 15 februarie.

De asemenea, pe lângă prețul redus, multe dintre produsele listate de către evoMAG sosesc la pachet cu un cadou sau cu servicii extra, cum este și cel de garanție extinsă. Avem și posibilitatea de a câștiga vouchere cu valori cuprinse între 100 și 1000 lei, dacă achiziționăm produse de cel puțin 100 lei.

Printre smartphone-urile cu prețuri speciale îl avem în primul rând pe Sony Xperia C3, device ce se poate dovedi un cadou de neprețuit pentru o domnișoară, mai ales dacă ținem cont de faptul că primim la pachet o cameră foto principală dotată cu bliț LED, element ce promite captură selfie de top. Prețul acestui telefon este de 1.089 lei.

Totodată, există și opțiuni pentru publicul masculin, un exemplu fiind phablet-ul high-end Samsung Galaxy Note 4 ce sosește cu funcții de productivitate. Acest smartphone poate fi găsit pe evoMAG la un preț de 2.899 lei, alături de alte produse la fel de atractive chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×