Și Elephone pregătește un smartphone cu cameră duală, detaliu dezvăluit de câteva schițe ajunse pe web

Autor:  | Publicat în:  Elephone 551 ori
<b>Și Elephone pregătește un smartphone cu cameră duală, detaliu dezvăluit de câteva schițe ajunse pe web</b>Producătorul chinez Elephone se pregătește pentru lansarea unui nou model din gama P9000, terminal care potrivit unor schițe recent ajunse pe web, urmează a beneficia de o cameră foto duală la pachet. Numele acestui smartphone va fi P9000 Edge, detaliu

În ultima perioadă cei de la Elephone au început a fi din ce în ce mai activi în ceea ce privește lansarea de smartphone-uri, cea mai recentă serie a acestora fiind gama P9000. Aparent, producătorul nu se oprește aici, având în plan lansarea unui alt model intitulat Elephone P9000 Edge.

Din start numele ne duce cu gândul la terminalele S6 și S7 Edge, modele ale căror panouri frontale beneficiază de margini laterale curbate. Ei bine, la un asemenea display ne putem aștepta și pe Elephone P9000 Edge, dar și la alte specificații de top, cum este cazul unui chip de 6 GB memorie RAM.

Totodată, pe baza unor schițe ajunse pe web, ni se prezintă și un alt detaliu la fel de interesant despre noul produs. După cum puteți vedea, se pare că cei de la Elephone vor aduce aici o cameră foto duală, o modă ce pare a prinde amploare, și asta după ce LG și Huawei au adus de curând terminale cu o asemenea dotare la pachet.

În schițele de mai sus, remarcăm și prezența unui scanner de amprente cel mai probabil, sau a unui bliț LED. Există și posibilitatea ca producătorul chinez să ofere o serie de bliț-uri LED chiar în zona ce înconjoară camera foto duală, o idee pe care și cei de la Motorola au aplicat-o în trecut pe Nexus 6. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×