F64 vine cu reduceri atractive de Valentine’s Day; iată un aparat foto numai bun pentru a surprinde iubirea

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 685 ori
<b>F64 vine cu reduceri atractive de Valentine’s Day; iată un aparat foto numai bun pentru a surprinde iubirea</b>Cum majoritatea retailerilor de pe piață au dat startul unor campanii speciale cu ocazia Valentine&rsquo;s Day, avem de unde alege cadouri pentru persoana iubită. Dacă un smartphone, sau o tabletă nu vă sur&acirc;de prea mult, atunci ați putea...

Cum majoritatea retailerilor de pe piață au dat startul unor campanii speciale cu ocazia Valentine’s Day, avem de unde alege cadouri pentru persoana iubită. Dacă un smartphone, sau o tabletă nu vă surâde prea mult, atunci ați putea merge mai degrabă spre un aparat foto gata pregătit să surprindă iubirea din jur.

Iar aici intervine F64, magazin ce desfășoară până pe data de 16 februarie un eveniment special de reduceri pentru aparate foto, obiective și accesorii. Oferta este cu siguranța una variată, aparatele foto Sony având prețuri ce pornesc de la doar 369 lei. Un astfel de model interesant este și Sony DSC-HX60V, aparat cu preț de 1.199 lei.

F64 vine cu reduceri atractive de Valentine’s Day; iată un aparat foto numai bun pentru a surprinde iubirea

Pentru această sumă vom primi un aparat foto compact cu un design minimalist și elegant, produs ce vine cu zoom optic 30x, filmare Full HD, dar și cu WiFi, NFC, respectiv GPS. Acest model oferă un senzor CMOS Exmor R de 20.4 megapixeli și focalizare a subiectului în 9 puncte.

Desigur, acesta este doar un mic exemplu din oferta F64 cu ocazia Valentine’s Day ce este afișată chiar aici pe site-ul magazinului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×