Turul Magazinelor #21: re-reduceri la eMAG.ro, accesorii pentru casă la super preţ şi o tabletă pentru gameri

2.045 ori
<b>Turul Magazinelor #21: re-reduceri la eMAG.ro, accesorii pentru casă la super preţ şi o tabletă pentru gameri</b>Dacă e vineri, e momentul să ne trosnim degetele şi să trecem la shopping online, de această dată schimbând bookmark-urile de la retailerii locali la cei din China. Avem şi câteva reduceri peste medie la eMAG.ro la resigilate şi ceva bun de tot la..

Dacă e vineri, e momentul să ne trosnim degetele şi să trecem la shopping online, de această dată schimbând bookmark-urile de la retailerii locali la cei din China. Avem şi câteva reduceri peste medie la eMAG.ro la resigilate şi ceva bun de tot la GeekBuying şi Gearbest.com. Cert e că nu va trebui să vă stresaţi portofelele prea rău pentru ce avem să vă propunem.

1. Tabletă de gaming cu tastatură specială GPD Win 5.5 inch

GPD Win 5.5

Cum sună o tabletă cu Windows 10 şi controale de gaming plus tastatură QWERTY la 330 de dolari? E vorba despre modelul GPD Win 5.5 inch şi dacă aveţi ezitări, el are la bord puternicul procesor Intel Atom X7, în tandem cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Şi dacă preţul vi se pare prea mare, veţi aplica codul "GPDWINPC" pentru o reducere de 20 de dolari.

Produsul se livrează în 16 zile şi aduce şi un ecran touch de 5.5 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Ştiu că e bizar să o numim chiar tabletă, dar device-ul luat ca un întreg e destul de mare pentru acest calificativ. Rulează Windows 10 şi are controale tip joystick foarte comode (vama vă va costa undeva pe la 200 lei).

2. Gadgeturi ieftine la GearBest, de Oktoberfest

GearBest.com are o serie de reduceri în aceste zile, sub umbrelă faimosului Oktoberfest, doar că aici nu e un festival al berii, ci al reducerilor. Găsim o sumedenie de mici accesorii la preţ mic, precum un cablu Lightning la doar 1.09 dolari sau un termometru cu ecran LCD la doar 0.99 dolari. Obsedaţii de Pokemon care vor o poke bilă cu diametrul de 7 cm o găsesc aici la 1.79 dolari.

Probabil cea mai mare bizarerie din tot turul magazinelor e iluminarea LED pentru vasul de toaletă

Şi probabil cea mai mare bizarerie din tot turul magazinelor e iluminarea LED pentru vasul de toaletă. Costă 5.99 dolari în reducere de la 11 dolari o astfel de lampă şi aparent transformă vasul în discotecă. Problema e că producătorul său nu garantează rezistența la apă şi mai vine şi cu baterii AAA.

3. Reduceri la resigilate eMAG.ro

Huawei Mate S

Huawei Mate S rămâne un telefon arătos şi bine dotat şi în ziua de azi, cu o cameră destul de bună şi un scanner de amprente cu suport pentru multiple gesturi. Să îl vezi la preţul de 1299 lei, fie el şi resigilat e o ofertă foarte bună. Are garanţie pe 24 luni şi are mici zgârieturi fine. Posibil să fi fost testat de redactori ca şi noi şi noi cel puţin avem mare grijă de device-urile primite în test.

ASUS X550JX-XX130D

Laptopul ASUS X550JX-XX130D are un nume pe care o să îl uiţi uşor, dar preţul sau e foarte bun. De la 3600 lei ajunge la 2599 lei şi asta pentru un device cu 1 TB stocare şi cu procesor Core i7. E drept că nu are Windows, dar primim soluţie grafică GeForce GTX 950M cu 2 GB memorie. Garanţia de 24 luni e valabilă şi produsul are zgârieturi fine şi ambalajul deschis.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×