HTC One, telefonul anului 2013 la Mobilissimo, costă acum 949 lei în varianta resigilată pe eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 906 ori
<b>HTC One, telefonul anului 2013 la Mobilissimo, costă acum 949 lei în varianta resigilată pe eMAG.ro</b>&Icirc;n urmă cu 2 ani, aici la Mobilissimo, desemnam telefonul anului ca fiind nimeni altul dec&acirc;t HTC One M7, un device ce impresiona prin construcția uni-body metalică, dar și prin difuzoarele stereo plasate frontal. Cu toate că noi...

În urmă cu 2 ani, aici la Mobilissimo, desemnam telefonul anului ca fiind nimeni altul decât HTC One M7, un device ce impresiona prin construcția uni-body metalică, dar și prin difuzoarele stereo plasate frontal. Cu toate că noi device-uri au urmat după, acestea nu s-au ridicat la nivelul său, vorbim aici despre One M8, respectiv M9.

Dacă la vremea lansării pe piața din România, acest device costa 3.000 lei, iată că acum smartphone-ul ajunge să fie vândut la un preț de 949 lei în varianta resigilată. eMAG este retailerul ce îl comercializează, oferind la pachet și un certificat de garanție pe o perioadă de 2 ani, lucru ce nu îl primim în cazul unei achiziții second-hand.

HTC One, telefonul anului 2013 la Mobilissimo, costă acum 949 lei în varianta resigilată pe eMAG.ro

Vă reamintim că HTC One M7 sosește cu display Full HD de 4.7 inch, procesor quad-core Qualcmm Snapdragon 600 de 1.7 GHz, dar și cu 2 GB RAM. Primim 16 GB de stocare + slot microSD, difuzoare stereo și o cameră foto principală de 4 Ultrapixeli. Puteți achiziționa această variantă resigilată de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×