Samsung Galaxy S7 ar putea marca revenirea la slotul microSD; aparent va exista și o variantă S7 Edge

Autor:  | Publicat în:  Samsung 799 ori
<b>Samsung Galaxy S7 ar putea marca revenirea la slotul microSD; aparent va exista și o variantă S7 Edge</b>Anul 2015 este aproape pe sf&acirc;rșite, iar zvonurile cu privire la smartphone-urile ce ni se pregătesc pentru următoarele 12 luni, &icirc;ncep a crește ca și volum. Samsung Galaxy S7 este unul dintre aceste terminale, device ce va adopta noul...

Anul 2015 este aproape pe sfârșite, iar zvonurile cu privire la smartphone-urile ce ni se pregătesc pentru următoarele 12 luni, încep a crește ca și volum. Samsung Galaxy S7 este unul dintre aceste terminale, device ce va adopta noul procesor octa-core Exynos 8890proaspăt lansat de către sud-coreeni.

Și nu doar procesorul va fi schimbat, pe listă aflându-se totodată și display-ul, cantitatea de memorie RAM, dar și camera foto. Potrivit publicației hdblog.it, Samsung Galaxy S7 va fi lansat în două variante, dintre care una standard cu display de 5.2 inch, și o alta Edge cu panou curbat de 5.7 inch.

Totodată, există zvonuri ce vorbesc despre integrarea unui slot microSD la interiorul lui Galaxy S7, acesta fiind unul dintre cele mai mari neajunsuri ale gamei din acest an (S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 5). Este încă devreme să luăm seama de aceste zvonuri, dar poate că Samsung va ține cont și de părerea consumatorilor.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×