Iată detalii despre ediția a patra Black Friday la eMAG.ro; Debutează pe 21 noiembrie!

1.681 ori
<b>Iată detalii despre ediția a patra Black Friday la eMAG.ro; Debutează pe 21 noiembrie!</b>eMAG.ro a împărtășit cu noi detalii despre ediția a patra a campaniei de reduceri Black Friday, care va avea loc în acest an pe 21 noiembrie. în avampremiera lui Black Friday au mai existat campanii de reduceri, precum recentă Revoluție a...

eMAG.ro a împărtășit cu noi detalii despre ediția a patra a campaniei de reduceri Black Friday, care va avea loc în acest an pe 21 noiembrie. în avampremiera lui Black Friday au mai existat campanii de reduceri, precum recentă Revoluție a Prețurilor, desfășurată între 23 și 25 septembrie, care a adus comenzi în valoare totală de 39 de milioane de lei.

Precedenta Revoluție a Prețurilor a avut loc între 25 și 27 iunie, iar cu ambele ocazii traficul de pe mobil a reprezentat 30% din total. Cu ocazia sesiunii de shopping la reducere cunoscută drept Revoluția Prețurilor, traficul a fost dublu față de o perioadă normală din săptămână, peste 300.000 de romani intrând cel puțin o dată pe site în fiecare zi. De-a lungul celor 3 zile de reduceri au fost vândute peste 7.000 de pachete de scutece, 11.100 de cărți și 15 tone de mâncare pentru animale de companie.

Pe noi ne interesează mai mult electronicele, electrocasnicele și terminalele mobile, deci așteptăm cu nerăbdare să vedem ce va oferi eMAG.ro în acea noapte albă. Pentru început le dorim servere solide pentru a face față asaltului. Mă aștept să vedem câte un Nexus 7 2013 la preț sub 400 lei, iPad Mini scăzând sub pragul de 1400 sau chiar 1300 de lei și telefoane că Galaxy S4, LG G2 sau Nexus 5 ajungând la un prag (poate prea idealist) de 1000 de lei.

Cu putin noroc vedem si un PlayStation 4 la 1.500 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×