Ediția WWDC din acest an va avea loc în perioada 13 - 17 iunie, detaliu despre care chiar Siri ne informează

592 ori
<b>Ediția WWDC din acest an va avea loc în perioada 13 - 17 iunie, detaliu despre care chiar Siri ne informează</b>După ce Siri ne-a dezvăluit că ediția din acest an a evenimentului WWDC va avea loc în perioada 13 - 17 iunie, iată că acum și Apple confirmă acest detaliu, oferind și informații despre prețul biletelor pentru cei ce vor a participa în San Francisco la

Siri și-a dovedit capabilitățile de-a lungul anilor, asistent virtual ce devine tot mai priceput cu fiecare versiune iOS pe care Apple o aduce pe piață. O întrebare pe care un utilizator nu a ezitat să o pună asistentului virtual, a fost aceea cu privire ediția WWDC din acest an, și mai precis la data de start pentru acest eveniment.

Ei bine, Siri a răspuns instant la întrebare, informându-ne că această conferintă a dezvoltatorilor va avea loc în perioada 13 - 17 iunie în San Francisco. La câteva ore și Apple a confirmat detaliile dezvăluite de Siri, oferind totodată și informații referitoare la costul biletelor pentru cei ce vor să participe.

Un astfel de bilet costă 1.599 dolari, cu mențiunea că nu toți doritorii vor putea achiziționa un loc la WWDC chiar că dispun de suma necesară. După înregistrare, cei de la Apple vor alege în mod random un număr de persoane care ulterior vor putea cumpăra biletul ce permite accesul la WWDC 2016. 

Posibil ca ediția din acest an să ne ofere un preview pentru iOS 10, un sistem de operare ce va sosi în varianta finală pe iPhone 7 în această toamnă. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×