Iată un top 5 al celor mai populare smartphone-uri Samsung vândute de către eMAG.ro la început de ianuarie

1.340 ori
<b>Iată un top 5 al celor mai populare smartphone-uri Samsung vândute de către eMAG.ro la început de ianuarie</b>eMAG este după cum bine știm, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața rom&acirc;nească, companie ce vinde produsele at&acirc;t &icirc;n magazinul online, dar și &icirc;n spațiile comerciale amplasate &icirc;n orașe cheie din țară....

eMAG este după cum bine știm, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața românească, companie ce vinde produsele atât în magazinul online, dar și în spațiile comerciale amplasate în orașe cheie din țară. Datorită numărului mare de vânzări generate de către acest retailer, ne putem face o idee și despre cele mai populare device-uri comercializate.

Folosindu-ne de filtrul de sortare al telefoanelor în ordine crescătoare din punct de vedere al vânzărilor, am descoperit cele mai populare 5 smartphone-uri marca Samsung vândute în acest moment de către eMAG. După cum era de așteptat, acest top 5 include flagship-urile din ultimul an, dar și modele mid-range. Iată cum se prezintă topul:

  1. Samsung Galaxy S6 - 2.399 lei
  2. Samsung Galaxy S6 Edge - 3.483 lei
  3. Samsung Galaxy S5 - 1.749 lei
  4. Samsung Galaxy A5 - 1.199 lei
  5. Samsung Galaxy Grand Prime - 849 lei

Din câte puteți observa, primele 2 locuri sunt rezervate modelelor Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, telefoane ce au impresionat publicul român prin design-ul premium și prin specificațiile hardware de top. Poziția cu numărul 3 este ocupată în schimb de către Galaxy S5, flagship-ul din 2014 ce ne aduce un telefon cu certificare pentru rezistență la apă și praf.

Imediat în clasament își face apariția și Samsung Galaxy A5, un terminal complet metalic ce a făcut o impresie bună în cadrul testelor Mobilissimo. Ne-a plăcut în special luminozitatea ecranului, captura foto și video foarte bună, dar și bateria longevivă în ciuda grosimii foarte reduse.

Nu în ultimul rând, îl avem pe Samsung Galaxy Grand Prime, un telefon cu preț de 849 lei ce pare a cuceri utilizatorii în special prin camera frontală de 5 megapixeli ce promite captură selfie de calitate. Nici senzorul principal nu este deloc unul rău, compania sud-coreeană oferind aici o cameră de 8 megapixeli.

Una peste alta, considerăm acest top de pe eMAG.ro drept unul veridic, cele 5 terminale Samsung prezentate aici fiind cu siguranță unele foarte populare la ora actuală printre utilizatorii români. Vă puteți folosi și voi de modalitățile de sortare de pe eMAG.ro pentru a descoperi cele mai vândute smartphone-uri, pe cele mai noi, sau pe cele cu discount atractiv. Puteți accesa site-ul eMAG de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×