INEW U3 este un smartphone entry-level ce costă doar 64.99 dolari la un retailer chinez

1.476 ori
<b>INEW U3 este un smartphone entry-level ce costă doar 64.99 dolari la un retailer chinez</b>La ora actuală prețul smartphone-urile a scăzut atât de mult încât pentru doar 260 lei putem achiziționa un device cu adevărat capabil, unul cum este și INEW U3. Acest produs este disponibil în oferta EverBuying.net pentru doar 64.99 dolari ~ 263 lei

În mare parte terminalele ce sosesc din China ne impresionează prin raportul excelent preț-specificații, detaliu pe care îl vedem și în cazul smartphone-ului INEW U3. Acest produs este vândut în acest moment pentru suma de doar 64.99 dolari ~ 263 lei, preț în schimbul căruia vom primi un dispozitiv destul de interesant.

Avem parte de un display FWVGA de 4.5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, de un procesor quad-core MediaTek MT6735 de 1.0 GHz, de 1 GB memorie RAM și de 8 GB spațiu intern de stocare. INEW U3 sosește cu 8 GB spațiu intern de stocare, dar și cu un slot pentru carduri microSD prin care putem extinde spațiul de stocare cu alți 32 GB.

Telefonul aduce o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli, suport dual-SIM și o baterie de 1750 mAh. Pe partea de conectivitate întâlnim un slot dual-SIM (2x cartele microSIM), Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, A-GPS și 4G LTE. De asemenea, avem aici și un emițător infraroșu prin care putem controla diverse dispozitive electronice din casă.

INEW U3 ruleză sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, iar ca dimensiuni avem un corp cu grosime de 8 mm și greutate de doar 110 grame. Smartphone-ul de față include și un LED de notificări la bază, și vine în 4 variante de culoare: alb, roz, albastru și nu în ultimul rând negru. Pentru doar 263 lei, INEW U3 pare a fi o afacere destul de bună pentru cei cu buget redus.

Telefon poate fi găsit în oferta EverBuying.net, platformă ce oferă și un cod promoțional pentru achiziția modelului LeTV 1 Pro la un preț de 178.89 dolari. Codul este LT1PEB și poate fi utilizat pe site-ul magazinului în secțiunea de comandă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×