Camfone Furious 7Pro este un smartphone cu baterie de 7000 mAh; costă doar 149 dolari

2.464 ori
<b>Camfone Furious 7Pro este un smartphone cu baterie de 7000 mAh; costă doar 149 dolari</b>Ne-am întâlnit pe piață cu terminale ce vin la pachet cu baterii generoase de 5000, sau chiar 6000 mAH. Dar cum vă sună ideea unui smartphone cu baterie de 7000 mAH? Ei bine acest produs este real, și vine din partea companiei Camfone din Camogia ce

Cel mai important aspect la achiziția unui device îl constituie din start autonomia bateriei. Ne-am întâlnit până acum pe piață cu terminale ce ne oferă baterii de 5000, ba chiar și 6000 mAh, dar cum v-ar suna un smartphone cu baterie de 7000 mAh? Ei bine, un asemenea produs este real și vine din partea companiei Camfone din Cambogia.

Din câte se pare, avem de-a face cu un rebranding pentru Ulefone Power în cazul de față, existând totuși și câteva diferențe. Cea mai notabilă este aceea că panoul de 5.5 inch ne oferă o rezoluție HD (1280 x 720 pixeli) de această dată, și nu Full HD ca pe modelul amintit în rândurile de mai sus.

Printre specificațiile sale hardware mai regăsim un procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare + suport microSD. Camfone Furious 7Pro aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Se păstrează scanner-ul de amprente, tehnologia 4G LTE și suportul dual-SIM. Aflăm că telefonul ne oferă și tehnologia de încărcare rapidă, respectiv suport pentru încărcarea altor device-uri prin intermediul unui cablu OTG. Pentru o asemenea baterie de 7000 mAh și pentru pachetul hardware de față, compania Camfone cere doar 149 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×