Internity oferă telefoane la prețuri speciale! HTC One disponibil pentru doar 1.799 lei!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.937 ori
<b>Internity oferă telefoane la prețuri speciale! HTC One disponibil pentru doar 1.799 lei!</b>Iată că cei de la Internity au pregătit o serie de reduceri speciale cu ocazia Valentine&rsquo;s Day, printre acestea numărându-se atât terminale apărute anul trecut, cât și unele mai vechi, ce beneficiază de reduceri de până la 60%, în...

Iată că cei de la Internity au pregătit o serie de reduceri speciale cu ocazia Valentine’s Day, printre acestea numărându-se atât terminale apărute anul trecut, cât și unele mai vechi, ce beneficiază de reduceri de până la 60%, în aceste cazuri fiind vorba despre o lichidare de stoc.

Desigur, cea mai atractivă ofertă o reprezintă modelul HTC One, smartphone ce este listat la prețul de 1.799 lei. Acesta este cu 50 lei mai scump față de modelul HTC One Mini care poate fi achiziționat pentru suma de 1.749 lei.

 Internity oferă telefoane la prețuri speciale! HTC One disponibil pentru doar 1.799 lei !

De asemenea, în oferta Internity mai regăsim și telefonul Motorola Defy Plus ce costă acum 499 lei, după o reducere de 200 lei, sau Sony Xperia Z, smartphone ce vine cu o cameră foto de 13 megapixeli și un display Full HD de 5 inch, acest fiind disponibil la prețul de 1.699 lei. Oferta este valabilă pentru luna februarie, și poate fi consultată în totalitate aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×