Samsung Galaxy S5 Zoom se află deja În teste În India

Autor:  | Publicat în:  Samsung 837 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Zoom se află deja În teste În India</b>Dacă în cursul zilei de astăzi aflam faptul că noul flagship Samsung Galaxy S5 va fi lansat oficial pe 24 februarie în cadrul conferinței Unpacked 2014 Episode 1, și că gigantul coreean pregătește &nbsp;o versiune Galaxy S5 Active, iată că în...

Dacă în cursul zilei de astăzi aflam faptul că noul flagship Samsung Galaxy S5 va fi lansat oficial pe 24 februarie în cadrul conferinței Unpacked 2014 Episode 1, și că gigantul coreean pregătește  o versiune Galaxy S5 Active, iată că în această seară aflăm despre încă un derivat Galaxy S5.

Acesta se va numi Galaxy S5 Zoom, iar așa cum sugerează și denumirea, este vorba despre un camerphone ce va înlocui vechiul model Galaxy S4 Zoom. Potrivit unor zvonuri, Galaxy S5 Zoom se află deja în India, locație unde se desfășoară un program de testare a device-ului.

Numărul de serie al acestui model este SM-C115, iar ținând cont de faptul că modelul actual S4 Zoom poartă numele de serie SM-C101 sau SM-C105, aceste informații sunt destul de credibile. Samsung Galaxy S4 Zoom va dispune de un display qHD de 4.8 inch și s-ar putea lansa în luna mai. Pe lângă aceste modele derivate din Galaxy S5, și anume Galaxy S5 Active, și Galaxy S5 Zoom, vom vedea cu sigurnață și o ediție Galaxy S5 Zoom în viitorul apropiat.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×