Revoluția Prețurilor eMAG începe mâine dimineață; ni se promit reduceri de până la 50%

1.685 ori
<b>Revoluția Prețurilor eMAG începe mâine dimineață; ni se promit reduceri de până la 50%</b>În perioada 21 - 23 iunie cei de la eMAG vor da startul unei noi ediții din campania Revoluția Prețurilor - eveniment ce vine cu reduceri de până la 50% pentru produsele din ofertă. Se includ aici nelipsitele smartphone-uri, tabletele, dar și produse

Prin intermediul unui newsletter proaspăt ajuns în inbox-ul nostru, cei de la eMAG ne anunță că mâine dimineață demarează o nouă ediție din campania Revoluția Prețurilor, ce va fi desfășurată începând din 21 iunie. Retailerul ține să menționeze faptul că vom beneficia de reduceri de până la 50% la o gamă variată de produse, de la electronice, și până la electrocasnice sau produse fashion.

De asemenea, ni se recomandă instalarea aplicației eMAG pentru mobil (iOS, Android), dar și crearea unui cont de utilizator de acum pentru a scuti din timpul necesar realizării unei comenzi. Astfel, mâine dimineață doar ne vom loga având toate datele deja completate și comanda va fi trimisă cu doar un click.

Posibil să vedem o reducere interesantă pentru smartphone-ul Huawei P8 Lite, model inclus în mai toate ofertele eMAG desfășurate până în acest moment. Pentru a vă crea un cont pe eMAG.ro urmați acest link.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×