LG Nexus 5X este cel mai accesibil smartphone pe care poate fi instalat Android 7.0 în acest moment; doar astăzi îl mai puteți găsi la un preț special în oferta unui retailer!

1.994 ori
<b>LG Nexus 5X este cel mai accesibil smartphone pe care poate fi instalat Android 7.0 în acest moment; doar astăzi îl mai puteți găsi la un preț special în oferta unui retailer!</b>În urmă cu doar câteva zile cei de la Google au anunțat debutul noii versiuni Android 7.0 Nougat, versiune software care deja poate fi instalată pe o serie de terminale Android. Și LG Nexus 5X beneficiază de acest update, fiind astfel cel mai accesibil

După anunțul de acum câteva zile cu privire la debutul lui Android 7.0 Nougat, v-am prezentat și modalitatea prin care noua versiune software poate fi instalată pe smartphone-ul vostru Nexus. Printre lista de terminale compatibile se află bineînțeles și modelul Nexus 5x, acesta fiind totodată și cel mai accesibil model Nexus pe care îl puteți achiziționa chiar în acest moment grație unei campanii speciale marca eMAG.

LG Nexus 5x

Ei bine, doar astăzi mai puteți opta pentru achiziția acestui terminal ce costă acum 1.099 lei - o sumă mai mult decât bună atunci când luăm în considerare faptul că noua versiune Android poate rula pe acesta cu mult înaintea altor modele similare de pe piață. Ca dotări, Nexus 5x se prezintă destul de bine, fiind vorba aici despre un display FHD de 5.2 inch, de un procesor hexa-core Snapdragon 808 și despre 2 GB RAM.

În cadrul recenziei noastre l-am lăudat în special pentru camera foto excelentă la toate capitolele, pentru captura low-light fantastică și pentru performanța bună oferită de către acesta. Punem la socoteală și acustica de calitate, ecranul deloc rău, cât și bateria ok pentru zona de preț în care se află.

Așadar, dacă vreți să vă bucurați de experiența Android 7.0 Nougat încă de pe acum pentru bani puțini, atunci LG Nexus 5x este smartphone-ul pe care ar trebui să îl achiziționați. Îl mai găsiți la eMAG.ro doar astăzi pentru prețul de doar 1.099 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×