UTOK Fury, cel mai accesibil smartphone octa-core din România este disponibil la prețul de 699 lei pentru 24 ore

1.489 ori
<b>UTOK Fury, cel mai accesibil smartphone octa-core din România este disponibil la prețul de 699 lei pentru 24 ore</b>După c&acirc;teva campanii reușite ce l-au avut pe UTOK Dorel &icirc;n prim plan, iată că acum cei de la UTOK revin cu o promoție specială pentru modelul Fury, un smartphone testat de noi ce ne-a impresionat prin căștile Blaupunkt aduse la pachet,...

După câteva campanii reușite ce l-au avut pe UTOK Dorel în prim plan, iată că acum cei de la UTOK revin cu o promoție specială pentru modelul Fury, un smartphone testat de noi ce ne-a impresionat prin căștile Blaupunkt aduse la pachet, ecranul foarte luminos, cât și prin fotografiile bune realizate de acesta.

Astăzi, timp de 24 ore, UTOK Fury va fi vândut la un preț special de doar 699 lei, sumă pentru care vom primi un terminal cu display HD de 5 inch, procesor octa-core Mediatek MT6592 de 1.7 GHz, GPU Mali 450-MP4 și 2 GB memorie RAM.

Telefonul sosește cu 16 GB spațiu intenr de stocare, un slot microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. Utok Fury dispune de conectivitate dual-SIM, 3G, WiFi și o baterie Li-Ion de 2000 mAh. Înainte de o eventuală achiziție a acestui model, puteți arunca o privire asupra recenziei:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×