Apple iPhone, cel mai popular smartphone; modelele Android adună tot mai mulți fani

Autor:  | Publicat în:  Statistici platforme mobile 1.715 ori
<b>Apple iPhone, cel mai popular smartphone; modelele Android adună tot mai mulți fani</b>Un studiu recent publicat de către The Nielsen Company oferă detalii noi despre popularitatea lui Android OS în State, dar și asupra faimei lui Apple iPhone. Datele fac referire la performanțele atinse de iOS și Android în noiembrie și trebuie să...

Un studiu recent publicat de către The Nielsen Company oferă detalii noi despre popularitatea lui Android OS în State, dar și asupra faimei lui Apple iPhone. Datele fac referire la performanțele atinse de iOS și Android în noiembrie și trebuie să menționăm că OS-ul Google este preferatul celor care au cumpărat un smartphone în ultimele 6 luni, cu un procent de 40%.

Când vine vorba de preferința generală a utilizatorului, Apple iOS rămâne pe primul loc în State, cu 28.6%, urmat îndeaproape de RIM BlackBerry cu 26.1% și Android, cu 25.8%. De menționat este și faptul că smartphone-urile devin tot mai populare în defavoarea terminalelor cu specificații mai modeste. Astfel, în noiembrie 45% dintre cumpărători au ales un terminal high end în locul unuia mediocru.

Apple iPhone, cel mai popular smartphone; modelele Android adună tot mai mulți fani

Având în vedere aceste tendințe, estimăm că până la finalul anului Android va depăși măcar BlackBerry-urile, dacă nu și terminalele iOS, iar smartphone-urile vor atinge cel puțin 50% din preferințele cumpărătorilor de telefoane mobile.

Apple iPhone, cel mai popular smartphone; modelele Android adună tot mai mulți fani

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×