MarketOnline.ro oferă reduceri speciale de Crăciun timp de 7 zile; iată ce putem cumpăra

1.292 ori
<b>MarketOnline.ro oferă reduceri speciale de Crăciun timp de 7 zile; iată ce putem cumpăra</b>Deși până la Crăciun mai sunt aproximativ 2 săptămâni, cadourile pentru cei dragi trebuie făcute din timp, motiv pentru care cei de la MarketOnline vin în ajutorul nostru prin intermediul unei campanii speciale prin care ni se vor oferi reduceri...

Deși până la Crăciun mai sunt aproximativ 2 săptămâni, cadourile pentru cei dragi trebuie făcute din timp, motiv pentru care cei de la MarketOnline vin în ajutorul nostru prin intermediul unei campanii speciale prin care ni se vor oferi reduceri atractive timp de 7 zile în perioada 12 - 19 decembrie.

Astfel, vom putea alege un nou smartphone sau o tabletă cu preț special în perioada mai sus menționată, produsul urmând să sosească în posesia noastră la timp pentru sărbători. Printre smartphone-urile ce ne-au atras atenția îl putem nota și pe OnePlus One, acesta fiind disponibil la prețul de 1.849 lei în varianta cu 64 GB de stocare.

MarketOnline.ro oferă reduceri speciale de Crăciun timp de 7 zile; iată ce putem cumpăra

Alte oferte interesante sunt reprezentate și de către BlackBerry Passport, device cu tastatură qwerty și display touch de 4.5 inch ce este vândut la prețul de 2.798 lei. De asemenea, și Xiaomi Redmi Note se poate dovedi a fi o achiziție foarte bună, acest terminal fiind comercializat în această perioadă pentru suma de 798 lei. Mai multe reduceri veți găsi chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×