Vivo X5Max, cel mai subțire smartphone din lume (4.75 mm) ajunge În India la prețul de 1.890 lei

Autor:  | Publicat în:  Vivo 592 ori
<b>Vivo X5Max, cel mai subțire smartphone din lume (4.75 mm) ajunge În India la prețul de 1.890 lei</b>Vivo este un producător de origine chineză al cărui nume îl tot auzim în ultimul timp mai ales datorită proaspătului device lansat, și anume Vivo X5Max. Acest phablet de 5.5 inch sosește cu o carcasă metalică a cărei grosime este de doar 4.75...

Vivo este un producător de origine chineză al cărui nume îl tot auzim în ultimul timp mai ales datorită proaspătului device lansat, și anume Vivo X5Max. Acest phablet de 5.5 inch sosește cu o carcasă metalică a cărei grosime este de doar 4.75 mm, dimensiune ce îi acordă titlul de cel mai subțire smartphone din lume.

Lansat săptămâna trecută pe piața din China, se pare că X5Max va poposi curând și în India, regiune în care device-ul va fi vândut la un preț de aproximativ 1.890 lei. Pentru această sumă vom primi un terminal cu display Full HD Super AMOLED de 5.5 inch și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 de 1.5 GHz (64-bit).

Acest device ne aduce și 2 GB memorie RAM, un GPU Adreno 405, 16 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED. Deși aceste specificații sună foarte bine, bateria este o unitate de doar 2.000 mAh, capacitate ce pare a fi mult prea slabă pentru un astfel de phablet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×