MarketOnline pregătește o campanie specială de Paște; 10 zile de concurs și 10 premii ce așteaptă să fie câștigate

1.095 ori
<b>MarketOnline pregătește o campanie specială de Paște; 10 zile de concurs și 10 premii ce așteaptă să fie câștigate</b>Cei de la MarketOnline.ro ne-au pregătit și anul acesta o campanie specială cu ocazia sărbătorilor de Paște, fiind vorba despre un concurs în care se pun la bătaie 10 premii misterioase. Folosind indiciile postate pe site, puteți găsi chiar voi M-OUL

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la MarketOnline organizează în fiecare an o campanie promoțională de Paște, fiind puse la bătaie reduceri și premii foarte atractive. Și anul acesta avem parte de un eveniment similar, unul ce debutează chiar luni pe data de 18 aprilie - moment în care utilizatorii vor porni la vânătoarea de M-OUĂ.

Timp de 10 zile veți putea participa la acest concurs interactiv, zile în care veți fi întâmpinați și de o serie de indicii din partea magazinului. Ulterior, folosind aceste indicii veți ajunge mult mai rapid la pagina produsului în care se ascunde M-OUL zilei, și astfel deveni câștigătorul unui premiu cu adevărat interesant.

Odată găsit M-OUL, tot ce aveți de făcut este sa realizați o captură de ecran pe care mai apoi o veți posta pe pagina de Facebook MarketOnline.ro. De specificat și faptul că doar acei participanți logați în contul de utilizator vor putea primi indiciile și totodată lua parte la acest concurs în ton cu sărbătorile de Paște.

Puteți afla mai multe și din clipul de mai sus, sau direct de pe site-ul MarketOnline.ro pe care îl găsiți aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×