PC Garage vine cu prețuri speciale la produsele IT; BlackFriday începe vineri, 20 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 732 ori
<b>PC Garage vine cu prețuri speciale la produsele IT; BlackFriday începe vineri, 20 noiembrie</b>Și cei de la PC Garage și-au anunțat de cur&acirc;nd prezența &icirc;n lista magazinelor ce organizează anul acesta campanii de reduceri cu ocazia Black Friday. După cum bine știm, acest retailer vinde &icirc;n special echipamente IT, și...

Și cei de la PC Garage și-au anunțat de curând prezența în lista magazinelor ce organizează anul acesta campanii de reduceri cu ocazia Black Friday. După cum bine știm, acest retailer vinde în special echipamente IT, și componente, fiind o platformă numai bună de urmărit pentru pasionații de gaming.

Reducerile vor începe de vineri, 20 noiembrie, fiind de până la 55%. Printre componentele incluse în ofertă se află procesorul Intel i5 seria K la un preț de 799 lei, dar și placa video NVIDIA GeForce GTX 720 Ti la un preț de doar 459 lei. Va exista și un monitor de gaming cu rata de refresh de 144 Hz la 1.199 lei.

Dacă însă un laptop vi se pare o achiziție mai inspirată, aflați că PC Garage va comercializa un model de gaming la un preț de 3.199 lei, stocul fiind limitat la doar 5 unități. Există promoții și la televizoare - TV 4K 43 inch - 1.899 lei. Mai multe reduceri vor putea fi descoperite în ziua de 20 noiembrie. Puteți accesa site-ul pcgarage.ro de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×