Samsung Galaxy Folder 2 primeşte fotografii oficiale de presă, e ca şi lansat în China

1.066 ori
<b>Samsung Galaxy Folder 2 primeşte fotografii oficiale de presă, e ca şi lansat în China</b>Samsung şi-a actualizat recent portofoliul de telefoane cu modelul Galaxy J7 Prime, dar iată că şi Galaxy Folder 2 e ca şi lansat, după ce au fost făcute publice imagini oficiale cu acest model cu clapeta. Terminalul a mai avut parte de scăpări cu iz..

Samsung şi-a actualizat recent portofoliul de telefoane cu modelul Galaxy J7 Prime, dar iată că şi Galaxy Folder 2 e ca şi lansat, după ce au fost făcute publice imagini oficiale cu acest model cu clapeta. Terminalul a mai avut parte de scăpări cu iz oficial şi de o certificare TENAA şi ar trebui să ajungă în magazinele din China în curând.

Acest model are un ecran de 3.8 inch cu o rezoluţie modestă, un procesor Snapdragon 425 de 1.4 GHz, 2 GB RAM şi 8 GB stocare internă, plus slot microSD. După cum vedeţi dotările sunt mai degrabă low midrange, decât impresionante. Terminalul are şi o cameră principală de 8 MP, frontală de 5 MP şi o baterie de 2000 mAh, suficienta pentru acest format compact.

Acest clamshell rulează Android 6.0.1 Marshmallow cu TouchWiz UI aplicat peste şi are o zonă din spate ce aminteşte de cea a unui Galaxy J5 (2016) de exemplu. Pare destul de slim şi faptul că vine cu butoane numerice e o curiozitate în ziua de azi. Dacă acest device are succes, atunci poate e loc pe piaţă şi pentru o revenire de RAZR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×