Samsung Galaxy Folder 2 primeşte fotografii oficiale de presă, e ca şi lansat în China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.004 ori
<b>Samsung Galaxy Folder 2 primeşte fotografii oficiale de presă, e ca şi lansat în China</b>Samsung şi-a actualizat recent portofoliul de telefoane cu modelul Galaxy J7 Prime, dar iată că şi Galaxy Folder 2 e ca şi lansat, după ce au fost făcute publice imagini oficiale cu acest model cu clapeta. Terminalul a mai avut parte de scăpări cu iz..

Samsung şi-a actualizat recent portofoliul de telefoane cu modelul Galaxy J7 Prime, dar iată că şi Galaxy Folder 2 e ca şi lansat, după ce au fost făcute publice imagini oficiale cu acest model cu clapeta. Terminalul a mai avut parte de scăpări cu iz oficial şi de o certificare TENAA şi ar trebui să ajungă în magazinele din China în curând.

Acest model are un ecran de 3.8 inch cu o rezoluţie modestă, un procesor Snapdragon 425 de 1.4 GHz, 2 GB RAM şi 8 GB stocare internă, plus slot microSD. După cum vedeţi dotările sunt mai degrabă low midrange, decât impresionante. Terminalul are şi o cameră principală de 8 MP, frontală de 5 MP şi o baterie de 2000 mAh, suficienta pentru acest format compact.

Acest clamshell rulează Android 6.0.1 Marshmallow cu TouchWiz UI aplicat peste şi are o zonă din spate ce aminteşte de cea a unui Galaxy J5 (2016) de exemplu. Pare destul de slim şi faptul că vine cu butoane numerice e o curiozitate în ziua de azi. Dacă acest device are succes, atunci poate e loc pe piaţă şi pentru o revenire de RAZR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×