Samsung Galaxy Folder 2 primeşte fotografii oficiale de presă, e ca şi lansat în China

1.042 ori
<b>Samsung Galaxy Folder 2 primeşte fotografii oficiale de presă, e ca şi lansat în China</b>Samsung şi-a actualizat recent portofoliul de telefoane cu modelul Galaxy J7 Prime, dar iată că şi Galaxy Folder 2 e ca şi lansat, după ce au fost făcute publice imagini oficiale cu acest model cu clapeta. Terminalul a mai avut parte de scăpări cu iz..

Samsung şi-a actualizat recent portofoliul de telefoane cu modelul Galaxy J7 Prime, dar iată că şi Galaxy Folder 2 e ca şi lansat, după ce au fost făcute publice imagini oficiale cu acest model cu clapeta. Terminalul a mai avut parte de scăpări cu iz oficial şi de o certificare TENAA şi ar trebui să ajungă în magazinele din China în curând.

Acest model are un ecran de 3.8 inch cu o rezoluţie modestă, un procesor Snapdragon 425 de 1.4 GHz, 2 GB RAM şi 8 GB stocare internă, plus slot microSD. După cum vedeţi dotările sunt mai degrabă low midrange, decât impresionante. Terminalul are şi o cameră principală de 8 MP, frontală de 5 MP şi o baterie de 2000 mAh, suficienta pentru acest format compact.

Acest clamshell rulează Android 6.0.1 Marshmallow cu TouchWiz UI aplicat peste şi are o zonă din spate ce aminteşte de cea a unui Galaxy J5 (2016) de exemplu. Pare destul de slim şi faptul că vine cu butoane numerice e o curiozitate în ziua de azi. Dacă acest device are succes, atunci poate e loc pe piaţă şi pentru o revenire de RAZR.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×