QuickMobile oferă detalii complete cu privire la ediția Black Friday din acest an; promoția se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie

642 ori
<b>QuickMobile oferă detalii complete cu privire la ediția Black Friday din acest an; promoția se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri cei de la QuickMobile au dezvăluit detalii despre un concurs foarte interesant, cu ocazia Black Friday, unul prin care chiar unul dintre voi poate fi c&acirc;știgătorul unui iPhone 6s. Astăzi, retailerul de față ne...

În cursul zilei de ieri cei de la QuickMobileau dezvăluit detalii despre un concurs foarte interesant, cu ocazia Black Friday, unul prin care chiar unul dintre voi poate fi câștigătorul unui iPhone 6s. Astăzi, retailerul de față ne prezintă detaliile complete referitoare la campania ce se va desfășura în acest an.

Pentru început aflăm că reducerile de BlackFriday încep la QuickMobile în zorii zilei de vineri, 20 noiembrie, și durează întregul weekend (20-22 noiembrie). Pe parcursul acestor 3 zile vom beneficia de prețuri speciale la smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, gadget-uri, dar și accesorii.

Reducerile despre care vorbim vor fi afișate atât pe site-ul quickmobile.ro, cât și în magazinele fizice ale retailerului. De asemenea, QuickMobile ține să precizeze faptul că produsele comandate vor pleca imediat din depozit, inclusiv duminică, acestea urmând a fi livrate prin intermediul Fan Courier.

În perioada acestei campanii, comenzile vor putea fi achitate doar ramburs sau cu cardul. În cazul în care vom opta pentru plata cu cardul vom avea prioritate la comandă, aceasta urmând a fi aprobată înaintea altei comenzi pentru care a fost aleasă plata ramburs. Alegerea plății cu cardul ne aduce și transport gratuit.

Cu scopul de a realiza o comandă în doar 60 secunde, QuickMobile ne îndeamnă la crearea unui cont pe www.quickmobile.ro încă de pe acum, tocmai pentru a nu pierde timp cu completarea datelor personale în ziua de Black Friday.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×