Reduceri de 65% la evoMAG.ro cu ocazia sărbătorilor de Paște; promoție valabilă în perioada 19 - 29 aprilie

1.515 ori
<b>Reduceri de 65% la evoMAG.ro cu ocazia sărbătorilor de Paște; promoție valabilă în perioada 19 - 29 aprilie</b>Cum sărbătorile de Paște ne bat la ușă, iată că și promoțiile din partea retailerilor se înmulțesc în această perioadă, cea mai recentă campanie de reduceri fiind anunțată astăzi de către evoMAG.ro. În perioada 19 - 24 aprilie beneficiem de prețuri specia

Cum sărbătorile de Paște se apropie, este momentul să ne îndreptăm atenția și către ofertele retailerilor de pe piață locală, unul dintre aceștia fiind și evoMAG.ro. Pentru perioada 19 - 29 aprilie, magazinul ne-a pregătit reduceri de până la 65% la o gamă largă de produse, de la smartphone-uri și până la produse de uz casnic.

Remarcăm pentru început un discount de 20% pentru telefonul LG G4, model al cărui preț este acum de 1.599 lei. După cum bine știți, acest smartphone ne oferă un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM și un senzor foto principal de 16 megapixeli.

Avem oferte la fel de interesante și în categoria tablete unde dăm de Samsung Galaxy Tab S2 în versiunea de 8 inch, terminal cu procesor octa-core de 1.9 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Panoul de 8 inch disponibil aici, ne oferă o rezoluție 2048 x 1536 pixeli și tehnologia Super AMOLED. Tableta poate fi găsită pe evoMAG.ro la prețul de 1.599 lei.

Nu în ultimul rând observăm reduceri și pentru smartwatch-uri, cum este cazul lui Motorola Moto 360 2nd Gen. Acest produs este rezistent la apă și ne aduce un display LCD de 1.37 inch, 512 MB RAM, 4 GB spațiu intern de stocare și un cadran de 42 mm. Versiunea cu brățara din piele costă 1.349 lei în această perioadă.

Toate celelalte produse aflate în promoție pot fi găsite chiar acum pe evoMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×