QuickMobile prezintă ofertele de weekend, cu LG V10 în prim-plan la un preț de 2.399 lei

1.514 ori
<b>QuickMobile prezintă ofertele de weekend, cu LG V10 în prim-plan la un preț de 2.399 lei</b>Cei de la QuickMobile ne-au obișnuit cu reduceri de top &icirc;n fiecare weekend, iar astăzi avem ocazia să aruncăm o privire mai detaliată asupra produselor incluse &icirc;n noua campanie. Avem la dispoziție o gamă largă de smartphone-uri,...

Cei de la QuickMobile ne-au obișnuit cu reduceri de top în fiecare weekend, iar astăzi avem ocazia să aruncăm o privire mai detaliată asupra produselor incluse în noua campanie. Avem la dispoziție o gamă largă de smartphone-uri, tablete, accesorii dar și gadget-uri de ultimă oră cum este cazul dronelor.

De departe, cea mai atractivă oferă din categoria smartphone este reprezentată de către modelul LG V10 - phablet cu display Quad HD de 5.7 inch ce este vândut acum la un preț de 2.399 lei. La pachet se află 4 GB memorie RAM, un display secundar pentru afișarea de notificări, un procesor Snapdragon 808 și un scanner de amprente. 

Un alt smartphone cu 4 GB memorie RAM, dar la un preț mult mai accesibil, este Asus ZenFone 2 Deluxe în varianta cu 16 GB spațiu intern de stocare. Telefonul vine cu display FHD de 5.5 inch, procesor Intel Atom Z3560 de 1.8 GHz, suport microSD de până la 128 GB și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli. Prețul său în acest weekend este de doar 1.099 lei.

Nu în ultimul rând, remarcăm o reducere importantă și pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 5 ce este vândut în acest moment pentru suma de 2.799 lei. Pe lângă dotările din zona high-end oferite aici, primim la pachet și un stylus dedicat ce promite un plus la capitolul productivitate.

Aceste modele mai sus prezentate, dar și alte produse la fel de atractive, pot fi găsite doar în acest weekend pe QuickMobile.ro!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×